Ξεκινά το διήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Κω αφιερωμένο στους απόδημους – Τι είπε η Σ. Βλάχου για την επιμήκυνση της σεζόν (ηχητικό)

 

Ξεκινά το διήμερο εκδηλώσεων του Δήμου Κω αφιερωμένο στους απόδημους – Τι είπε η Σ. Βλάχου για την επιμήκυνση της σεζόν (ηχητικό)

Με αφορμή το διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στους απόδημους Κω που ξεκινά σήμερα Τετάρτη, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η αρμόδια αντιδήμαρχος κα. Σέβη Βλάχου. Απεύθυνε κάλεσμα σε ομογενείς , απόδημους και όχι μόνο να συμμετάσχουν τόσο στην σημερινή αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη όσο και στην βραδιά αποδήμων στην Μαρίνα.

Η αντιδήμαρχος παράλληλα μίλησε για το πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι καθώς τα θερινά Ιπποκράτεια επέστρεψαν με μία μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων. Προσκάλεσε τους ακροατές στην γιορτή κρασιού το Σάββατο και αναφέρθηκε στις δράσεις του Δήμου σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς.

Παράλληλα μίλησε για την ετοιμότητα του δήμου σε περίπτωση που όντως εφαρμοστεί το σχέδιο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου όπως σχεδιάζει το Υπουργείο Τουρισμού για Κω, Ρόδο και Κρήτη.

Σχετικά με τις εκδηλώσεις:

 Ασκληπιείο: Τελετή Αναπαράστασης του Ιπποκρατικού Όρκου την Τετάρτη 24 Αυγούστου – Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορεία

Ο Χορευτικός Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος «ΧοροΚώς» στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 παρουσιάζει την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Ασκληπιείο την Τελετή Αναπαράστασης του Ιπποκρατικού Όρκου.

Για την μεταφορά προς το Ασκληπιείο και επιστροφή θα υπάρχουν λεωφορεία με δωρεάν μετακίνηση για τους απόδημους και τα μέλη της Λέσχης Φιλίας.

  1. Λεωφορείο που μας παραχωρεί η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ με σημείο αναχώρησης την αφετηρία στο Ακταίον στις 18:30
  2. Τουριστικό λεωφορείο που μας παραχωρεί το Σωματείο οδηγών τουριστικών λεωφορείων, με αφετηρία την στάση απέναντι από το ξενοδοχείο “TRITON” στις 18:30.

Βραδιά αποδήμων διοργανώνει ο Δήμος Κω – Πέμπτη 25 Αυγούστου στην Μαρίνα Κω

Εκδήλωση για τους Κώους απανταχού της Γης, διοργανώνει ο Δήμος Κω και η Επιτροπή Κώων της Διασποράς, την Πέμπτη 25 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, στην Μαρίνα.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση για την επανασύσταση της Επιτροπής Κώων της Διασποράς, την επαναλειτουργία του Γραφείου και την κατάρτιση του Μητρώου Αποδήμων.

Η βραδιά θα εμπλουτιστεί καλλιτεχνικά, με παραδοσιακή μουσική και χορούς, με τους μουσικούς: Μάνο Πόγια, Θεοδόση Παπαϊωάννου, Μανώλη Κεφαλιανό και χορευτικό από το Λύκειο Ελληνίδων Κω.

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr