Θέμα: “Ξεκίνησε το έργο διάνοιξη και ασφαλτόστρωση οδών στη Δ.Κ. Καρδάμαινας : περιοχή “Κεπέχη”, μεταξύ των κ.μ. 118 κχ & 119-120, οδών Καραναστάση και Ρόδου”

Άλλο ένα έργο ξεκίνησε στην Καρδάμαινα που αφορά διανοίξεις οδών στο σχέδιο πόλης της Καρδάμαινας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κεπέχη.

Το έργο είναι μελέτη του 2018 και το ύψος του μετά από την έκπτωση ανέρχεται στα 81.363,68€.

Η σύμβαση υπογράφτηκε στις 9.5.2019 και περιλαμβάνει τη διάνοιξη και ασφαλτόστρωση οδών στην Καρδάμαινα επιφάνειας 900 μ2.

Αναλυτικότερα θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες:

Γενικές εκσκαφές και μεταφορά των προϊόντων εκσκαφής, Κατασκευή επιχωμάτων, κρασπεδορείθρων, υπόβασης, επιστρώσεις των πεζοδρομίων με σταμπωτό σκυρόδεμα, Οδοστρωσία, δίκτυα ομβρίων και φωτισμού όπως και τοποθέτηση 11 Ιστών ηλεκτροφωτισμού με φωτεινές πηγές τεχνολογίας διόδων φωτοεκπομπής (LED), κυκλοφοριακή σήμανση με πινακίδες και διαγραμμίσεις.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης σε δήλωση του αναφέρει:

“Άλλο ένα έργο που μελετήσαμε και ψηφίσαμε ξεκίνησε. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για το έργο που υλοποιήθηκε όλη αυτή την πενταετία και που υποχρεωτικά θα συνεχιστεί τουλάχιστον όσον αφορά στα συμβασιοποιημένα ήδη από εμάς έργα. Ευχή όλων είναι και τα επόμενα χρόνια, αν όχι με τους ίδιους ρυθμούς, τουλάχιστον με ανάλογο ενδιαφέρον, να συνεχιστούν τα έργα σε όλες τις δημοτικές μας Κοινότητες.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by