Ξεκίνησε ο καθαρισμός των ρεμάτων στο Ψαλίδι

Ξεκίνησε ο καθαρισμός των ρεμάτων στο Ψαλίδι

Πηγή: www.vimatisko.gr

Ξεκίνησε ο καθαρισμός των ρεμάτων στο νησί μας, καθώς χθες, το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο Ψαλίδι.

Να υπενθυμίσουμε ότι με απόφαση του περιφερειάρχη νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου οι υπεύθυνοι για την αστυνόμευση των υδατορεμάτων των περιφερειακών ενοτήτων Δωδεκανήσου.

Πρόκειται συνολικά για 16 υπαλλήλους της περιφέρειας και συγκεκριμένα τοπογράφους μηχανικούς, αρχιτέκτονες μηχανικούς, αγρονόμους τοπογράφους και πολιτικούς μηχανικούς που θα αναλάβουν την αστυνόμευση των υδατορεμάτων για τον εντοπισμό καταλήψεων, επιχώσεων (μπαζωμάτων), αυθαίρετων κατασκευών και γενικώς όλων των παράνομων ενεργειών που γίνονται στις κοίτες των υδατορεμάτων σε όλα τα νησιά του νομού.

Για την περιοχή μας, ορίστηκαν οι κάτωθι υπάλληλοι, για την αστυνόμευση υδατορεμάτων:
– Την Κιαπόκα Ελένη, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό τον Σβύνο Εμμανουήλ, Μηχανολόγο Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της νήσου Κω.

-Τον Γερασκλή Αντώνιο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΠΕ, με βοηθό τον Καρίκη Κυριάκο, Πολιτικό Μηχανικό ΠΕ, για τα ρέματα της νήσου Νισύρου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr