Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ΚΩ ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ΚΩ ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου

Πρώτη συνάντηση και προπόνηση σήμερα στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΩ. 
Παρουσία των μελών της διοίκησης του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κυρίου Σπύρου Οχτάρα και του Γενικού Διευθυντή κυρίου Παναγιώτη Πηλιγκού, έκαναν την πρώτη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής του ΠΑΟΚ ΚΩ για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. 
Πριν την έναρξη της προπόνησης ο προπονητής κ. Οχτάρας, ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θεοδώρου και ο Γενικός διευθυντής κ. Πηλιγκός καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους ευχόμενοι καλή χρονιά με υγεία σε όλους τονίζοντας παράλληλα  ότι ο ΠΑΟΚ Κω είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να επιτύχουν τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας.
Ο εμβληματικός ποδοσφαιρικός παράγοντας ο κ.Πικιώνης αναφέρθηκε στην φετινή αγωνιστική περίοδο τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ ΚΩ με την στήριξη των Κώων φιλάθλων και την από κοινού προσπάθεια διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών, η ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΩ θα κάνει μια πολύ καλή παρουσία στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου που φέτος θά είναι ένα πάρα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Ο Ηλίας Στεργαλάς, η σημαία του συλλόγου, ποδοσφαιριστής με τεράστια προσφορά στον σύλλογο, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η φετινή πορεία της ομάδας θα είναι ανάλογη της περσινής εξαιρετικής πορείας που οδήγησε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr