Ν. Κανταρζής: Όχι σε 2ο Hot Spot – Όχι σε επέκταση του ήδη υπάρχοντος…

Ν. Κανταρζής: Όχι σε 2ο Hot Spot – Όχι σε επέκταση του ήδη υπάρχοντος…

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΩ

(Κοιν. Δήμαρχο Κω κ Επικεφαλείς Παρατάξεων Δ.Σ.)  

Κυρία Πρόεδρε 

Έλαβα γνώση της επιστολής από την Δημοτική Παράταξη «ΟΡΑΜΑ&ΔΡΑΣΗ» προς τον Δήμαρχο , με αίτημα την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου , για το ζήτημα της ανησυχητικής αύξησης των Μεταναστευτικών ροών στο νησί μας.

Συμφωνώντας με το αίτημα , αλλά και με τους άξονες στους οποίους προτείνει να κινηθεί η απόφαση σας , θα πρότεινα να απευθυνθείτε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ζητήσετε δέσμευση του , να μη γίνει αποδεκτή ενδεχόμενη πρόταση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για δημιουργία δευτέρου HOT SPOT στο νησί μας , όπως και ενδεχόμενη επέκταση του ήδη υπάρχοντος.

Θεωρώ ιδιαίτερα κρίσιμο να προλάβουμε ανάλογη απόφαση , η οποία θα αποτελέσει τεράστιο κίνδυνο για το νησί και τους κάτοικους του …. είμαι σίγουρος ότι κατανοείτε τους λόγους.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και ελπίζω να γίνει αντιληπτό από τη Δημοτική Αρχή και τις Δημοτικές Παρατάξεις.

Με εκτίμηση

Νίκος Κανταρζής-Αρχιτέκτων

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΝΑΙ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω Με ευθύνη της προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, συστάθηκε η επιτροπή προετοιμασίας  για την σύνταξη

Advertorials

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ H κ. Ασημίνα Τζίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και Γενική

©2020 radioproto.gr