Νοσοκομείο Κω: Έληξε η σύμβαση της παθολόγου. Ευχαριστήριο προς τους γιατρούς – ” Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να ξαναβρεθώ στην Κω και να συνεργαστώ με το προσωπικό” 

Share This Post

 

Νοσοκομείο Κω: Έληξε η σύμβαση της παθολόγου. Ευχαριστήριο προς τους γιατρούς – ” Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να ξαναβρεθώ στην Κω και να συνεργαστώ με το προσωπικό” 

Τελειώνοντας τη σύμβασή μου, η οποία ήταν για ένα μήνα, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους συναδέλφους του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ, για την αμέριστη συμπαράσταση προς το άτομό μου και την βοήθειά τους. Να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία την αιματολόγο, την αναισθησιολόγο, τους καρδιολόγους, τους χειρουργούς, τον ακτινολόγο και την νεφρολόγο, καθώς επίσης και την κινητήριο δύναμη του νοσοκομείου γενικούς και αγροτικούς ιατρούς.

Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι το νοσοκομείο αναλαμβάνει χημειοθεραπείες και αιματολογικά περιστατικά, ούτως ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς σε νοσοκομεία της Αθήνας. Η αιμοδοσία είναι σε ετοιμότητα και επάρκεια φιαλών αίματος όλων των ομάδων.

Ένα μικρό νοσοκομείο με ένα δυνατό ιατρικό team το οποίο δίνει καθημερινά τη μάχη του. Δεν θα παραλείψω βέβαια και το τόσο έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, την διευθύνουσα, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό του.

Με εκτίμηση Χριστίνα Χρονά (Παθολόγος)

Υ.Γ. Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να ξαναβρεθώ στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ και να συνεργαστώ με το προσωπικό του.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by