Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

Η φετινή επέτειος της Εργατικής Πρωτομαγιάς έρχεται να υπενθυμίσει πως το οκτάωρο εργασίας, το δικαίωμα στην απεργία, η κοινωνική ασφάλιση και η προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων δεν είναι αυτονόητα.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε μέσα σε μια τετραετία προσβάλει το ίδιο το δικαίωμα στην εργασία, υποβάθμισε το επίπεδο ζωής κάθε οικογένειας, κάθε πολίτη, ιδιαίτερα εκείνων που δεν είχαν τίποτα έτοιμο και δεδομένο, όσων αγωνίζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν για τους ίδιους και για τα παιδιά τους μία καλύτερη ζωή.

Παραδοσιακά το Κίνημα ήταν δίπλα στα συνδικάτα, στους συλλόγους, τα Εργατικά Κέντρα και τις ομοσπονδίες της χώρας.

Εμείς δεν συμμετέχουμε σε πλειοδοτικές πολιτικές και κίβδηλες προγραμματικές δηλώσεις. Το ΠΑΣΟΚ μιλά για επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και καθολική εφαρμογή των κλασικών Συλλογικών Συμβάσεων, κατοχύρωση των κοινωνικών, συλλογικών εργασιακών δικαιωμάτων, αύξηση του κατώτατου μισθού και όλων των μισθολογικών βαθμίδων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εφαρμογή της τηλεργασίας και καταπολέμηση των ανισοτήτων.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr