Νικόλας Σπύρου: 3 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα για τα Θερμά!

Σας καλώ να διαβάσετε  αυτό το κείμενο και σας καλώ να αναλογιστούμε ο καθένας μας ξεχωριστά την ευθύνη μας. Θα σας γράψω για τα ιαματικά μας λουτρά γνωστά σε όλους μας ως  Θερμά.
Κατά καιρούς έχουν πέσει στο τραπέζι ιδέες, μελέτες , συζήτησης , διαφορά αναπτυξιακά προγράμματα που θα μπορούσαν να ενταχθούν τα θερμά κ.α. Δεν θα σταθώ όμως σε αυτό αλλά στην πορεία στο μέχρι να φτάσουμε εκεί. Πώς είναι δυνατόν να διαφημίζουμε κάτι και να καλούμε τον επισκέπτη να πάει εκεί όταν για αυτό το μέρος δεν παίρνουμε καμία ευθύνη.
Δεν υπάρχει μια ενημερωτική πινακίδα ούτε καν στα Ελληνικά που να ενημερώνει για τον χώρο ούτε καν πάνω στην στάση του λεωφορείου, ενώ θα δείτε πινακίδες που διαφημίζουν αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά και μικρογεύματα.
1ο θα πρεπει να τοποθετηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες φύλακας ,οδηγός φροντιστής, η όπως θέλετε πείτε τον επί 24ωρου  βάσεως. Ρητή απαγόρευση για τα οχήματα πολλές φορές παρατηρούμε οχήματα μπροστά από στον λακο. Είναι χώρος φυσικής ομορφιάς και χαλάρωσης.
2ο. Πρέπει να τοποθετηθούν λαμπτήρες κατά την διέλευση όλου του μονοπατιού, εάν υπάρχει πρόβλημα ηλεκτρολογικό υπάρχουν και ηλιακοί λαμπτήρες.
3 ο.αποδυτήρια και κάδοι σκουπιδιών ανεξάρτητος τον καταστημάτων που υπάρχουν εκεί είναι απαραίτητα, πολλοί τουρίστες περνάνε την νύχτα τους εκεί.
Ευχαριστώ πολύ
Σπύρου Νικόλαος
Πηγή: www.aegeanews.gr
Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by