ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ. Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ

Με την ολοκλήρωση του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και την ανακοίνωση των σχετικών αποτελεσμάτων, ο βουλευτήςΔωδεκανήσου και τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

« Ο μεγάλος νικητής, των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι χωρίς καμμία αμφιβολία το ΠΑΣΟΚ. Η αλαζονική συμπεριφορά και οι εκβιαστικές απειλές της Ν.Δ, εισέπραξαν ένα μεγάλο ΟΧΙ, από τους πολίτες της χώρας μας. Οι στόχοι του 13-0 και του μπλέ χάρτη σε ολόκληρη την επικράτεια, καθώς και οι προσπάθειες προσωπικώς του κ. Μητσοτάκη και του συνόλου των στελεχών του, για απόλυτη πολιτική κυριαρχία στο χώρο της αυτοδιοίκητης, προσέκρουσαν στην αντίσταση του Λαού μας.

Στη Δωδεκάνησο, η πλειοψηφία των εκλεγέντων δημάρχων, είναι φίλα διακείμενη στο ΠΑΣΟΚ. Θέλω να συγχαρώ δημοσίως τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη και τον κ. Γιάννη Μαστροκούκο για την εκλογή τους.

Το ΠΑΣΟΚ και εγώ προσωπικώς ως Βουλευτής του Νομού, θα είμαστε δίπλα τους για κάθε μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι μαςκαι τα νησιά μας.

Για το ΠΑΣΟΚ, που σταθερά πλέον κατοχυρώνεται επί της ουσίας ως αξιωματική αντιπολίτευση, ο αγώνας συνεχίζεται. Ένας αγώνας που με σύμπνοια και ενότητα όλων μας, θα μας οδηγήσει στην επόμενη νίκη στις ευρωεκλογές και στην προοπτική της εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης που θα αποδεσμεύσει τη χώρα και το λαό μας, από όσα υφίσταται            σήμερα με τη διακυβέρνηση της Ν.Δ.»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr