ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ : ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ : ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Με αφορμή φήμες που διακινούνται σε σχέση με τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο της Ρόδου και τη θέση του ΠΑΣΟΚ και του Βουλευτή Δωδεκανήσου Γιώργου Νικητιάδη, ο τελευταίος εδήλωσε τα εξής :

« Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ότι σχετίζεται με τον α΄βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης,προ πολλού έχει δημοσιοποιήσει τις θέσεις του για εμπιστοσύνη στις τοπικές κοινωνίες που έχουν την ωριμότητα να αποφασίζουν χωρίς πάτρωνες , χωρίς κομματικά χρίσματα και ινστρούχτορες.

Αυτή η θέση ίσχυσε από την πρώτη στιγμή και στο Δήμο της Ρόδου, όπου το κόμμα μας, δεν έλαβε θέση υπερ, ή κατά, οποιουδήποτε συνδυασμού.

Παρά ταύτα, με αφορμή τον β΄γύρο όπου διεκδικούν το Δήμο της Ρόδου οι δύο πρώτοι συνδυασμοί, αφού κανένας δεν συγκέντρωσε το ποσοστό 43% που προβλέπει ο εκλογικός νόμος, διάφοροι κυρίως εκ του πονηρού, διακινούν υπογείως φήμες ότι δήθεν εγώ προσωπικώς, αλλά και το ΠΑΣΟΚ έχω ταχθεί υπερ ενός εκ των δύο υποψηφίων. Για να τεθεί ένα τέλος σε αυτό το κατασκευασμένο εκ του πονηρού αφήγημαυπογραμμίζω για άλλη μια φορά..

Ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε εγώ προσωπικώς στηρίζουμε συγκεκριμένο υποψήφιο στο Δήμο της Ρόδου. Ο Ροδιακός λαός, έχει την ωριμότητα και την κριτική ικανότητα να επιλέξει όποιον θεωρεί ικανότερο να διοικήσει το Δήμο   τα επόμενα 5 χρόνια. Οι δημότες μπορούν μόνοι τους να κρίνουν τι θεωρούν προοδευτικό, τι ικανό και τι ελπιδοφόρο για το μέλλον της Ρόδου. Το ΠΑΣΟΚ, έχοντας καταχωρηθεί ως δεύτερη δύναμη στο χώρο της αυτοδιοίκησης, προσβλέπει πάντα σε Δήμους, αυτόνομους που θα έχουν και τις αρμοδιότητες, και τους πόρους για να υλοποιούν το έργο τους ».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Το πρόγραμμα στο 7ο Kos 3X3 Basketball Festival

Το πρόγραμμα στο 7ο Kos 3X3 Basketball Στην πλατεία Ανταγόρα θα «χτυπά η καρδιά» του μπάσκετ για το πενθήμερο αφού από αύριο μέχρι και την

©2020 radioproto.gr