ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ: ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΝΗΣΟ ΚΑΣΟ

Share This Post

ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ: ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΝΗΣΟ ΚΑΣΟ

Με αφορμή τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό της Ηρωικής Νήσου Κάσου ο τ. Υφυπουργός Τουρισμού Γ. Νικητιάδης δήλωσε τα εξής: «Οι κακοί, λανθασμένοι και καθυστερημένοι χειρισμοί από την «άριστη» ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας, οδήγησαν στην ακύρωση του παρθενικού δρομολογίου του πλοίου «Olympus» στη γραμμή Κάσος – Κάρπαθος. Η Ηρωική Νήσος Κάσος δεν υποδέχθηκε τελικά τους πρώτους 120 τουρίστες οι οποίοι είχαν κλείσει και τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα του νησιού και παραμένει αποκλεισμένη από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Για μια ακόμη φορά το αφήγημα της κυβέρνησης για επιτυχημένες, στοχευμένες και … «επιτελικές» κινήσεις στο θέμα του τουρισμού, μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος. Η καθυστέρηση στις διαδικασίες έκδοσης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας του συγκεκριμένου πλοίου, φανερώνει την πλήρη απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα νησιά μας και τους νησιώτες.

Οι ευθύνες που βαρύνουν το υπουργείο Ναυτιλίας και την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι βαρύτατες.

Θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να δώσει ουσιαστική λύση στα προβλήματα της διασύνδεσης της νησιωτικής χώρας με την ηπειρωτική και να μην αρκεστεί στην επίλυση μόνο του συγκεκριμένου προβλήματος, που δυσφημεί τον ελληνικό τουρισμό, με δική της για μία ακόμη φορά ευθύνη. Ταυτοχρόνως η κυβέρνηση οφείλει ΑΜΕΣΑ να αποκαταστήσει την επικοινωνία του νησιού της Ηρωικής Νήσου Κάσου με την Κάρπαθο και την υπόλοιπη Ελλάδα.»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by