Νικητιάδης : «Η Έκθεση Κρεμαστής πρέπει να αναβαθμιστεί»

Share This Post

 

Νικητιάδης : «Η Έκθεση Κρεμαστής πρέπει να αναβαθμιστεί»

Την 57η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής επισκέφθηκε την Παρασκευή 12 Αυγούστου, κατά το στάδιο της προετοιμασίας της και λίγο πριν από το εγκαίνιά της – εν όψει έκτακτης αναχώρησης του από τη Ρόδο – ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Ο τ.υφυπουργός συναντήθηκε με εκθέτες και συζήτησε μαζί τους θέματα της έκθεσης, τις προοπτικές που υπάρχουν, αλλά και τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Νικητιάδης μετά την επίσκεψη του στην Έκθεση προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Έκθεση Κρεμαστής πρέπει επιτέλους κάποτε να αναβαθμιστεί, πρέπει επιτέλους κάποτε να διεθνοποιηθεί. Ο μεγάλος οραματιστής Γιάννης Ζίγδης, όταν έβαλε τα θεμέλια για αυτή την έκθεση είναι βέβαιο ότι είχε στο μυαλό του, μία έκθεση με διεθνή εμβέλεια. Εκεί πρέπει να στοχεύσουμε. Σήμερα όχι μόνο δεν υπάρχει αυτό, αλλά ούτε καν έχουμε επεκταθεί στην υπόλοιπη Περιφέρεια και μάλιστα πληροφορούμε, ότι από το Νότιο Αιγαίο μόνο η Δωδεκάνησος είναι παρούσα, ενώ οι Κυκλάδες απουσιάζουν παντελώς. Αυτό θα πρέπει να θεραπευτεί άμεσα.

Στο πρόσφατο παρελθόν υπό τον Γιάννη Μαχαιρίδη, με το Σωτήρη Παμπάκα και το Νίκο Κεφαλάκη είχε γίνει ένα σημαντικό βήμα αναβάθμισης της Έκθεσης. Είναι κρίμα σήμερα να παραμείνει στο επίπεδο που είναι. Πρέπει να αναβαθμιστεί!»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by