ΝΕΑ ΤΟΥ “ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ” ΚΩ

Share This Post

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Ροταριανός Όμιλος Κω πραγματοποίησε συνεστίαση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στον όμορφο χώρο του εστιατορίου «Πέρασμα», υλοποιώντας την απόφαση του Ομίλου να δίνει το παρόν σε κέντρα που βρίσκονται σε όλα τα μέρη του νησιού και όχι μόνο σε αυτά της πόλης.

Σε ιδιαίτερα ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου και φίλοι τους απόλαυσαν τις γευστικές δημιουργίες της κας Δρόσου, ενώ ο τυχερός της νοστιμότατης βασιλόπιτας (ζαχαροπλαστείο SPECIAL) την οποία ευγενικά προσέφερε ο ροτ. Πασχάλης Καλτσάτης (BLUENET SOLUTIONS), ήταν το μέλος του Ομίλου ροτ. Νίκος Διακονικολής.

Προκειμένου να ξεκινήσει καλά οικονομικά ο νέος χρόνος για όλους, η βραδιά συνεχίσθηκε με εντυπωσιακή διαδραστική ομιλία του ροταριανού Γιάννη Γιαννούρη σχετικά με την φιλοσοφία και την αναγκαιότητα της ασφάλισης, ομιλία που παρακολούθησαν καθηλωμένοι οι παρευρισκόμενοι.

Η εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Έπαρχος Κω-Νισύρου ροτ. Ιωάννης Καμπανής, έκλεισε με χαιρετισμό και ευχές του Προέδρου του Ομίλου ροτ. Θοδωρή Αρσενικού.

Ο Ροταριανός Όμιλος εύχεται σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και προσφορά.

Πρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Θοδωρής Αρσενικός Αμαλία Ανδρουλάκη

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by