ΝΕΑ ΤΟΥ “ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ” ΚΩ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Ροταριανός Όμιλος Κω πραγματοποίησε συνεστίαση για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στον όμορφο χώρο του εστιατορίου «Πέρασμα», υλοποιώντας την απόφαση του Ομίλου να δίνει το παρόν σε κέντρα που βρίσκονται σε όλα τα μέρη του νησιού και όχι μόνο σε αυτά της πόλης.

Σε ιδιαίτερα ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου και φίλοι τους απόλαυσαν τις γευστικές δημιουργίες της κας Δρόσου, ενώ ο τυχερός της νοστιμότατης βασιλόπιτας (ζαχαροπλαστείο SPECIAL) την οποία ευγενικά προσέφερε ο ροτ. Πασχάλης Καλτσάτης (BLUENET SOLUTIONS), ήταν το μέλος του Ομίλου ροτ. Νίκος Διακονικολής.

Προκειμένου να ξεκινήσει καλά οικονομικά ο νέος χρόνος για όλους, η βραδιά συνεχίσθηκε με εντυπωσιακή διαδραστική ομιλία του ροταριανού Γιάννη Γιαννούρη σχετικά με την φιλοσοφία και την αναγκαιότητα της ασφάλισης, ομιλία που παρακολούθησαν καθηλωμένοι οι παρευρισκόμενοι.

Η εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Έπαρχος Κω-Νισύρου ροτ. Ιωάννης Καμπανής, έκλεισε με χαιρετισμό και ευχές του Προέδρου του Ομίλου ροτ. Θοδωρή Αρσενικού.

Ο Ροταριανός Όμιλος εύχεται σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και προσφορά.

Πρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Θοδωρής Αρσενικός Αμαλία Ανδρουλάκη

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr