ΝΔ Κω για θάνατο μετανάστη: Ο ΣΥΡΙΖΑ σπευσε να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θάνατο ενός μετανάστη στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κω υιοθετώντας απόψεις ΜΚΟ 

Ο θάνατος ενός ανθρώπου δεν πρέπει να γίνεται όπλο διχασμού ή πόλωσης ή πολιτικού καιροσκοπισμού στα χέρια κανενός.

Στις ευνομούμενες δημοκρατίες το δικαίωμα στη ζωή προστατεύεται και εάν υπάρχει απώλεια ανθρώπινης ζωής η Δικαιοσύνη –και μόνον αυτή- είναι αρμόδια να αποδώσει ευθύνες, εάν φυσικά υπάρχουν.

Αυτό ορίζει η συνταγματική τάξη και το κράτος δικαίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέπεσε σε ένα ακόμη δημοκρατικό ατόπημα.

Έσπευσε να εκμεταλλευθεί πολιτικά το θάνατο ενός μετανάστη στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κω και να φαντασιωθεί ρατσιστικές συμπεριφορές και κρατική αναλγησία προσβάλλοντας πρώτα από όλα τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υιοθέτησε άκριτα τις απόψεις μίας ΜΚΟ και δίχως να ελέγξει στο ελάχιστο τις καταγγελίες, έσπευσε να γίνει δημόσιος κατήγορος.

Αδιαφόρησε πλήρως για το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Βόρειας Δωδεκανήσου, προφανώς διότι προσέκρουε στις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξήγαγε αυθαίρετα συμπεράσματα και έκανε λόγο για παραλείψεις δίχως την τοποθέτηση της ελληνικής Δικαιοσύνης που είναι η μόνη συνταγματικά αρμόδια να αποδώσει ευθύνες, εάν κρίνει ότι πρέπει να αποδοθούν.

Οι συντάκτες της Κουμουνδούρου δεν ανέμεναν ούτε τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

Φαίνεται ότι το δόγμα Ρασπούτιν καλά κρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ας βάλουμε όμως και πάλι τα πράγματα στη θέση τους.

Υπήρξε απώλεια της ζωής ενός μετανάστη στο ΠΡΟΚΕΚΑ Κω.

Υπήρξε ανάρτηση μίας ΜΚΟ σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης που κάνει λόγο για δολοφονία και αδιαφορία των αστυνομικών υπαλλήλων.

Υπήρξε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βόρειας Δωδεκανήσου στην οποία διαψεύδονται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα από την ΜΚΟ και αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο θανών στη δίμηνη παραμονή του στην Κω εξετάστηκε 11 φορές στο Νοσοκομείο Κω και στο ιατρείο του ΠΡΟΚΕΚΑ.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένονται.

Είναι εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρθηκε μόνο για την ανάρτηση της ΜΚΟ και αδιαφόρησε πλήρως τόσο για την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Βόρειας Δωδεκανήσου όσο και για την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου.

Είναι, επίσης, εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από την επιτυχημένη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σπεύδει να ταυτιστεί με κάθε ανάρτηση κάθε ΜΚΟ για να «σώσει» το ιδεολόγημά του περί ανοιχτών συνόρων.

Επιδιώκει να παλινορθώσει τις τραγικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν την περίοδο 2015-2019 και τις συνέπειές τους ζήσαμε όλοι οι νησιώτες.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο τους.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι εγγυάται τόσο τη φύλαξη των συνόρων της χώρας όσο και την προστασία της υγείας και της ζωής των πολιτών τρίτων χωρών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Κω

Νέας Δημοκρατίας

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by