Να οργανώσει τηλεμαχία υποψήφιων Δημάρχων καλεί ο Θεοδόσης Νικηταράς το ΣΕΜΜΕ Κω

Να οργανώσει τηλεμαχία υποψήφιων Δημάρχων καλεί ο Θεοδόσης Νικηταράς το ΣΕΜΜΕ Κω

Να αναλάβει πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για την καλύτερη ενημέρωση των δημοτών σχετικά με τις θέσεις των παρατάξεων ενόψη των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, καλεί τον ΣΕΜΜΕ Κω ο επικεφαλής της «Ισχυρή Κως» υποψήφιος δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς επισημαίνει ότι η διεξαγωγή των εκλογών εν΄μέσω τουριστικής περιόδου δυσκολεύει την επικοινωνία με τους δημότες, για αυτό είναι αναγκαία μια τέτοια συζήτηση για την καλύτερη ενημέρωση τους.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Θεοδόση Νικηταρά προς το ΣΕΜΜΕ Κω.

 

Αξιότιμα μέλη Δ.Σ. ΣΕΜΜΕ Κω,

αυτή η ιδιαίτερη εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών, που διεξάγεται εν΄μέσω τουριστικής περιόδου, δυσκολεύει την επικοινωνία με τους συμπατριώτες μας που εργάζονται.

Παράλληλα, η προεκλογική δραστηριότητα ασκεί πλέον ασφυκτική πίεση στον υπόλοιπο χρόνο που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της, στις 8 Οκτωβρίου.

Με δεδομένη όμως την αναγκαιότητα να υπάρξει παράθεση απόψεων, για την καλύτερη ενημέρωση των συνδημοτών μας, λαμβάνοντας υπόψη ότι επίκειται οργάνωση εκδηλώσεων κάθε παράταξης που περιορίζει το διαθέσιμο χρόνο, σας προτείνουμε να αναλάβετε τη διεξαγωγή τηλεμαχίας (debate), όπως και στις εκλογές του 2019, με χώρο οργάνωσης της την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προτείνω ως χρόνο διεξαγωγής της, την ερχόμενη Δευτέρα 2 ή την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, αφού οι επόμενες ημέρες, Τετάρτη 4, Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, θα είναι δεσμευμένες για προεκλογικές εκδηλώσεις.

Σε αναμονή της απάντησής σας.

 

Κως, 26 Σεπτεμβρίου 2023

 

Θεοδόσης Α. Νικηταράς

 

Υποψήφιος Δήμαρχος

Επικεφαλής «Ισχυρή Κως»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά είχε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Βερούλη Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε στο Δημοτικό

©2020 radioproto.gr