Να ζητήσουν συγνώμη Κυρίτσης & Ρούφα από τους πολίτες της Κω. Σε όλα νόμιμη η εκλογή Προέδρου & Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Να ζητήσουν συγνώμη Κυρίτσης & Ρούφα από τους πολίτες της Κω. Σε όλα νόμιμη η εκλογή Προέδρου & Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Δικαιώθηκαν όλες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής και κρίθηκαν νόμιμες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κω για την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα, σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Ταυτόχρονα απορρίφθηκαν όλες οι αιτιάσεις του κ. Κυρίτση και της κας Ρούφα, οι οποίοι προσέφυγαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, καταβάλλοντας προσπάθεια ακύρωσης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ δεν προσέρχονται στις συνεδριάσεις του δημιουργώντας προσκόμματα στην παραγωγική λειτουργία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, σε δήλωση του τονίζει:

«Ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη από τους συμπολίτες μας για τα προβλήματα που δημιουργούν στο Δήμο και στην τοπική κοινωνία.

Είναι καταπέλτης σε βάρος τους η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Λειτουργούν επιζήμια και βλάπτουν τον τόπο μας.

Η έλλειψη σεβασμού στη βούληση του Κωακού λαού και στις δημοκρατικές διαδικασίες, τους οδηγεί σε απαράδεκτες τακτικές που αποσκοπούν στην αδράνεια του Δήμου.

Δεν πετυχαίνουν τίποτα, θα παραμείνουν στο περιθώριο.

Η αποχή από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί ύβρι στους πολίτες της Κω.

Ο κ. Κυρίτσης με, γνωστή και από το παρελθόν του, έλλειψη σεβασμού στις δημοκρατικές λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποδεικνύει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα υπονομεύσει το έργο του Δήμου και την επίλυση προβλημάτων των δημοτών.

Αυτές οι τακτικές είναι τόσο παλιές όσο και ο ίδιος στην τοπική πολιτική ζωή.

Θα αποτύχει, μια ακόμη φορά.

Το παρελθόν του τον καταδιώκει».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 24.06.2022 το ΔΣ του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Κώ

Advertorials

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας Ήρθαν ξανά οι

©2020 radioproto.gr is made with by