Νατάσα Θεοδωρίδου – Ένα Λάθος | Νέο music video

Νατάσα Θεοδωρίδου – Ένα Λάθος | Νέο music video 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η κορυφαία Eλληνίδα ερμηνεύτρια, λίγους μήνες μετά την τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία «Ο Χάρτης» που όλοι αγαπήσαμε, έρχεται να μας τραγουδήσει την απόλυτη ερωτική μπαλάντα, με τίτλο «Ένα Λάθος».

 

Η δική μας Νατάσα, συνεργάζεται για ακόμη μία φορά με τον δημιουργό των τεράστιων επιτυχιών ΦΟΙΒΟ και μαζί βάζουν την υπογραφή τους και σε αυτόν τον χειμώνα, με ένα τραγούδι που όλοι θα “νιώσουμε”, θα “θυμηθούμε” και σίγουρα θα “πονέσουμε”!

 

«Ένα λάθος είσαι ένα από τα μεγαλύτερα μου 

Ένα λάθος είσαι ένα αγκάθι μέσα στην καρδιά μου 

Που δε συγκινήσε μ΄ όσα δίπλα σου με βλέπεις να περνώ 

 

Ένα λάθος είσαι να μην είσαι ελπίζω το μοιραίο 

Ένα λάθος από τα λάθη μου το πιο ωραίο

Που δε συγχωρείσαι μα παρόλα αυτά εγώ σε συγχωρώ»

 

Το νέο single της Νατάσας Θεοδωρίδου «Ένα Λάθος», οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική ματιά του Alex Κωνσταντινίδη, σε ένα κινηματογραφικό music video. Σε αυτό βλέπουμε την ερμηνεύτρια να υποδύεται μία επιτυχημένη φωτογράφο, που γνωρίζει τον έρωτα, ενθουσιάζεται αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι όλα ήταν… Ένα Λάθος… και η συνέχεια επί της οθόνης! 

 

Η νέα επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου –«Ένα Λάθος», κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music! 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr