Νίκος Οικονομόπουλος – «Έκπτωτος Άγγελος». Δείτε το βίντεο

 

Νίκος Οικονομόπουλος – «Έκπτωτος Άγγελος». Δείτε το βίντεο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Απόλυτη Φωνή, σας χαρίζει ακόμα μια τεράστια επιτυχία!«Έκπτωτος Άγγελος», δύο λέξεις που θα θελήσετε να αφιερώσετε πολλές φορές μόλις τις ακούσετε από τα χείλη​ του σπουδαιότερου ερμηνευτή της χώρας!Ένα ζεϊμπέκικο τόσο συναισθηματικό, τόσο παθιασμένο σε μια μοναδική ερμηνεία από τον Νίκο Οικονομόπουλο που θα διαπεράσει καρδιές σαν ηλεκτρικό ρεύμα. Τη μουσική του νέου Νο1 τραγουδιού των charts υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Νίκος Γρίτσης.

 

 

«Πάνω μου, πάνω μου το λάθοςΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ μονάχος

Διώξε με από την αγκαλιά σου

Κόψε με από τα φτερά σου 

Πάνω μου δάκρυα και ευθύνες

Πάνω μου μαχαιριές οι μνήμες 

Όλες οι νύχτες εκείνες που σαν το κερί

Έλιωσες πάνω μου»

 

Το τραγούδι έχει ήδη γίνει η απόλυτη τάση στο Spotify και τώρα συμπληρώνεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία Nick Marianos. Σε αυτό βλέπουμε τον Νίκο Οικονομόπουλο να μεταφέρει το συναίσθημα των στίχων στις οθόνες μας μέσα από εντυπωσιακά φυσικά locations και μοναδικά ειδικά εφέ.

 

Το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου – «Έκπτωτος Άγγελος» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Βρείτε το εδώhttps://heavenmusic.presave.io/t/ekptotosaggelos

 

 

 

Βρείτε τον Νίκο Οικονομόπουλο εδώ: https://geni.us/NikosOikonomopoulos

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr