Νέο LEADER 2023 – 2027 συνάντηση εργασίας & διαβούλευσης στο Δήμο Κω

Share This Post

 

Νέο LEADER 2023 – 2027 συνάντηση εργασίας & διαβούλευσης στο Δήμο Κω

Ο Δήμος Κω και η Αναπτυξιακή Δωδεκανήσου (ΑΝΔΩ) διοργανώνουν συνάντηση εργασίας και διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα Leader 2023 – 2027, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 12.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Στην συνάντηση προσκαλούνται εκπρόσωποι όλων των παραγωγικών κλάδων και Φορέων που δραστηριοποιούνται στην Κω, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, συνεταιριστές, εκπρόσωποι κοινωνικών, περιβαλλοντικών και πολιτιστικών συλλόγων και ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την υλοποίηση προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης.

Σκοπός της συνάντησης είναι η διαβούλευση για την ανάλυση της περιοχής, η ιεράρχηση των αναγκών, οι ευκαιρίες ανάπτυξης, η καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος και η διερεύνηση δυνατότητας συνεργασιών και δικτυώσεων.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by