Νέο περιστατικό στην Πόλη της Κω – Γυναίκα τραυματίστηκε και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να την μεταφέρει

Νέο περιστατικό στην Πόλη της Κω – Γυναίκα τραυματίστηκε και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να την μεταφέρει

Πηγή: www.vimatisko.gr

Καθημερινό φαινόμενο τείνει να γίνει πλέον η αδυναμία μεταφοράς τραυματιών στο νοσοκομείο μας, αφού όπως είναι λoγικό, λόγω και της σεζόν, το ένα ασθενοφόρο που έχουμε δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες.

Μετά λοιπόν το περιστατικό της Δευτέρας (τουρίστας έπαθε επιληπτική κρίση και αφού το ασθενοφόρο έλειπε σε άλλο περιστατικό, τον μετέφεραν με φορείο στο νοσοκομείο, ο σεκιούριτι του Ιδρύματος και μία νοσηλεύτρια), σήμερα το πρωί, συνέβη παρόμοιο περιστατικό, όπου μία γυναίκα τραυματίστηκε στο κέντρο της πόλης, στην οδό Β. Παύλου (μετά από ατύχημα με πατίνι) και το ασθενοφόρο ήταν πάλι σε άλλο περιστατικό.

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία για να σταματήσει την κυκλοφορία, καθώς η γυναίκα ήταν πεσμένη στο έδαφος και δεν μπορούσε να σηκωθεί (είχε χτυπήσει στο κεφάλι), ενώ κάποιοι έφεραν και ομπρέλα για να την προστατεύσουν, καθώς εκείνη την ώρα ψιχάλιζε.

Η ιδιώτης γιατρός κ. Τσουλφά που το ιατρείο της βρίσκεται στην περιοχή, παρείχε στην τραυματία τις πρώτες βοήθειες, ενώ το ασθενοφόρο έφτασε τελικά με καθυστέρηση περίπου 50 λεπτών.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr