Νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω ο Αλέξανδρος Παπούλης

 

Νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω ο Αλέξανδρος Παπούλης

Μετά από μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις για όλους, ο Ροταριανός Όμιλος Κω , με ιδιαίτερη χαρά και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής, πραγματοποίησε πανηγυρική συνεστίαση για τον εορτασμό της νέας Ροταριανής χρονιάς και τον σχηματισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου, την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου More Meni στο Τιγκάκι.

Την συνεστίαση άνοιξε ο απερχόμενος πρόεδρος Θοδωρής Αρσενικός , ο οποίος στον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς επεσήμανε τις σημαντικές πανελλαδικές και διεθνείς διακρίσεις του Ροταριανού Ομίλου Κω αλλά και τις σημαντικές δράσεις του Ομίλου σε τοπικό επίπεδο. Στην συνέχεια βράβευσε τέσσερα μέλη του ομίλου για την ιδιαίτερη προσφορά τους και ακολουθώντας το πρωτόκολλο παρέδωσε την σκυτάλη της προεδρίας στον ροτ. Αλέξανδρο Παππούλη.

Ο νέος πρόεδρος παρουσίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο και θέσπισε επιπλέον επιτροπές δίνοντας στον Όμιλο μια νέα πνοή καινοτομίας . Δήλωσε δε την πρόθεσή του να κάνει ότι μπορεί για την ακόμα περεταίρω αύξηση της συμμετοχής των μελών στις αποφάσεις και δράσεις του Ομίλου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι:

Πρόεδρος – Παπούλης Αλέξανδρος

Γραμματέας – Αξαρλής Σταύρος

Βοηθός Γραμματέα-Πατάκου Καλιόπη

Ταμίας Καλτσάτης Πασχάλης

Βοηθός Ταμία – Αγρέλης Γιώργος

Κοσμήτορας: Βογιατζή Μαρία

Αντιπρόεδρος – Τάσος Σπύρου

Μέλος – Καραθωμάς Γαβρίλος

Μέλος – Μαστρογιώργης Γιώργος

Μέλος – Σταφυλάς Δημήτριος

Τα μέλη των επιτροπών είναι:

Μελών : Θάνος Χατζησάββας , Αντώνης Χατζημιχαήλ

Δημοσίων Σχέσεων : Αμαλία Ανδρουλάκη, Θάνος Χατζησάββας , Σούλη Στέλλα

Ροταριανού Ιδρύματος : Σταύρος Αξαρλής , Πατάκου Πόπη

Προγραμμάτων Δράσης : Τσαμπίκος Καματερός , Γιώργος Μαστρογιώργης, Πέτρου Εύη

Συγκέντρωσης Χορηγιών : Γιώργος Αγρέλης , Χρήστος Κουτέας

Εκαπαιδευτής Ομίλου: Γιάννης Γιαννούρης

Η προσέλευση στην φετινή πανηγυρική συνεστίαση ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Τιμητική ήταν η παρουσία του προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Ρόδος-Κολοσσός κ. Γεώργιου Βλαστού, ο οποίος ταξίδεψε στο νησί μας αποκλειστικά για την πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κω. Αφού οι δυο πρόεδροι αντάλλαξαν λάβαρα, ο ροτ, Γεώργιος Βλαστός δεσμεύτηκε να είναι παρόν σε κάθε κάλεσμα για συνεργασία των δυο ομίλων.

Οι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους την συνεστίαση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ιδιαίτερο μενού που επιμελήθηκαν οι δυο σεφ Ιζαντώρ.

«Το Ρόταρυ δημιουργεί ευκαιρίες» είναι το μήνυμα της νέας ροταριανής χρονιάς και ευχόμαστε μια εποικοδομητική χρονιά με υγεία και προσφορά.

Πρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Αλέξανδρος Παππούλης Αμαλία Ανδρουλάκη

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr