Νέος πρόεδρος του Α.Ο Πυλίου ο Πέτρος Κεφαλιανός

 

Νέος πρόεδρος του Α.Ο Πυλίου ο Πέτρος Κεφαλιανός

Σε αρκετό ζεστό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στα γραφεία της ομάδας του Α.Ο Πυλίου η πρώτη συγκέντρωση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας με την παρουσία όλων των μελών του νέου Δ.Σ.

Αρχικά στο τραπέζι έπεσε το θέμα της προεδρίας του συλλόγου με τον Πέτρο Κεφαλιανό όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ να είναι αυτός που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. 

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο Δ.Σ ο καθένας πήρε τον λόγο λέγοντας τις απόψεις του σχετικά με τη νέα χρονιά και την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η συγκρότηση σε σώμα.

Από εκεί και πέρα και μετά την επίσημη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου η ομάδα θα ξεκινήσει να βάζει ένα ένα τα πράγματα σε μια σειρά και να πέσει με τα μούτρα στην δουλειά για να ειναι έτοιμη για αυτήν την μεγάλη πρόκληση.

Πηγή: www.giafkasports.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr