Νέες παιδικές χαρές σε νηπιαγωγεία της Λέρου 

Share This Post

 

Νέες παιδικές χαρές σε νηπιαγωγεία της Λέρου 

Η παρουσία παιδικών χαρών στα σχολεία της Λέρου και σε κεντρικά σημεία σε κάθε Δημοτική ενότητα του Νησιού μας είναι επιβεβλημένη.

Τα παιδιά θα τρέξουν, θα σκαρφαλώσουν, θα ανακαλύψουν, θα κάνουν καινούργιους φίλους, θα έρθουν σε επαφή με τη φύση.

Σε συνέχεια τοποθέτησης νέων παιχνιδιών και τάπητα ασφαλείας σε παιδικές χαρές των Δημοτικών Σχολείων του νησιού μας με χρηματοδότηση της Δημοτικής Αρχής, διαμορφώθηκαν και παραδόθηκαν δύο νέες παιδικές χαρές στο Νηπιαγωγείο Λακκίου και Καμάρας.

Η κατάσταση και η ποιότητα των υποδοµών ψυχαγωγίας και παιχνιδιού ακολουθούν όλα τα πρότυπα ασφάλειας και λειτουργικότητας, ενώ το πρόγραµµα αναβάθµισης και συντήρησης τους εξελίσσεται σύµφωνα µε το αρχικό σχεδιασµό της αρµόδιας Τεχνικής Υπηρεσίας του ∆ήµου.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα των εργασιών. Ένα έργο που πραγματικά έχει μεταμορφώσει τις παιδικές χαρές και δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να τις απολαμβάνουν µε ασφάλεια.

Ακολουθεί η διαμόρφωση της παιδικής χαράς του Νηπιαγωγείου Παντελίου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

3ο Δημοτικό Σχολείο Κω : Σε νέο κτίριο από 5 Οκτωβρίου. Απαιτείται έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου 

3ο Δημοτικό Σχολείο Κω : Σε νέο κτίριο από 5 Οκτωβρίου. Απαιτείται έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου  Σε κανονικό πρόγραμμα, πρωϊνες ώρες, επανέρχεται από την ερχόμενη

©2020 radioproto.gr is made with by