Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας στην Κω με θύμα μία 19χρονη Γαλλίδα

Νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας στην Κω με θύμα μία 19χρονη Γαλλίδα

Την 21η Αυγούστου 2023  το πρωί μια 19χρονη Γαλλίδα υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστου στο Τμήμα Ασφαλείας  της Κω για εκδικητική πορνογραφία.

Οπως κατήγγειλε την  30η Σεπτεμβρίου 2022 επικοινώνησε μαζί της μέσω εφαρμογής instagram ένας χρήστης ο οποίος της συστήθηκε ως «Mikey», ηλικίας 27 ετών από την Γκάνα και της είπε ότι διαμένει μόνιμα στην Αγγλία.

Ο άντρας αυτός της έστελνε μηνύματα μέσω εφαρμογής telegram και της πρότεινε να του στείλει γυμνά βίντεο με ανταλλαγή χρημάτων.

Πριν δύο βδομάδες περίπου δέχθηκε να του στείλει μερικά βίντεο της μέσω telegram κι αυτός την διαβεβαίωσε ότι μέσω της εφαρμογής αυτής θα μπορέσει απλά να δει τα βίντεο χωρίς όμως να μπορέσει να τα αποθηκεύσει.

Η ανωτέρω του έστειλε τα βίντεο κι από τότε της στέλνει απειλητικά μηνύματα που της λέει ότι έχει αποθηκεύσει τα βίντεο και ότι θα τα διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση της αν εκείνη δεν του στείλει κι άλλο πορνογραφικό υλικό.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr