Νέα μουσική έκδοση του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης ARTEMIS που έγινε σε συνεργασία με το Δήμο μας

Νέα μουσική έκδοση του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης ARTEMIS που έγινε σε συνεργασία με το Δήμο μας

Στην παρουσίαση της νέας μουσικής έκδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης ARTEMIS που έγινε σε συνεργασία με το Δήμο μας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου μετα της Ατιδημάρχου Κ.Μ.Κανάρη, του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κ.Ν.Κοκκώνη, του μέλους του ΔΣ ΔΟΠΑΙΣΑΠ Κ.Α.Χατζή και των υποψηφίων ΔΣ Κ.Δ.Καπανδρίτη και Α.Κωνσταντινίδη.

Η παρουσίαση με τίτλο «Λερος τα τραγούδια του Γάμου» έχει ως σκοπό την ανάδειξη και διάσωση των τραγουδιών και εθίμων μέσω cd και ένθετου που αιώνες συνοδεύουν τον Λέρικο παραδοσιακό γάμο.

Ο κ.Κόλιας συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Κ.Αντώνη Νταλλαρή, την Κ.Ζ.Χατζηκωνσταντίνου και τα μέλη του Συλλόγου τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν,έργο που αναδεικνύει και διασώζει την Πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά κυρίως ενεργοποιεί μέσω των μουσικών εργαστηρίων του συλλόγου τα νέα παιδιά οχι μόνο να γνωρίζουν τις παραδόσεις μας αλλα να αναδεικνύονται άριστοι οργανοπαίχτες των παραδοσιακών οργάνων και τραγουδιστές.

Τέλος, ο Δήμαρχος τόνισε στον Πρόεδρο και τους παρευρισκόμενους οτι η Δημοτική Αρχή θα ειναι δίπλα στον Σύλλογο συνεργαζόμενη για την διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr