Μ. Πλούμπης: No pasaran (Δεν θα περάσουν) – Ανακλήθηκε η άδεια μετά από κινητοποίηση δημοτών και αρμόδιων αρχών

Share This Post

 

Μ. Πλούμπης: No pasaran (Δεν θα περάσουν) – Ανακλήθηκε η άδεια μετά από κινητοποίηση δημοτών και αρμόδιων αρχών

Σε προηγούμενη ανάρτηση μου,είχα ενημερώσει τις Αρμόδιες Αρχές ότι α)δρόμος που έχει ασφαλτοστρωθεί και ηλεκτροδοτηθεί από το Δήμο – και έχουν περάσει 20 έτη από την κατασκευή του – β)εξυπηρετεί την πρόσβαση σε εγκαταστάσεις δημοσίου συμφέροντος (σχολεία,εκκλησία ναυτικές εγκαταστάσεις) και γ)περνάει ο βιολογικός της πόλης της Κω,τότε αυτός ο δρόμος πλέον λογίζεται ως Δημοτικός,για λόγους δημοσίου συμφέροντος.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΕΨΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ!
Η άμεση κινητοποίηση των Δημοτών και των Αρμοδίων Αρχών,είχε ως αποτέλεσμα την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ των οικοδομικών πράξεων οικοδομικών εργασιών,εντος του οικοπέδου με Κ.Μ. 2878 Γαιών Κω – Εξοχής (αναρτητέα στο Διαδίκτυο).Τα οφέλη για την κοινωνία τελικά είναι και θα πρέπει να είναι σημαντικότερα από τα οφέλη του ενός!
Ανεξάρτητα με την θετική έκβαση της υπόθεσης,θα πρέπει να μας προβληματίσει η στάση των πολιτικων παραγοντων του νησιού μας.
Μη μου τους κύκλους τάραττε!!
Απών οι πρώην Δήμαρχοι κ.Καίσερλης και κ.Κυρίτσης…ο δε πρώτος,μας έχει συνηθίσει σε αιχμηρές και σωστές παρεμβασεις κατά το παρελθόν, ο δε δεύτερος,ο οποίος θέλει και να λογίζεται ως ο επόμενος Δήμαρχος του νησιού και Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, μιας Παράταξης που δεν είδε,δεν άκουσε,δεν μίλησε…ούτε μια ανακοίνωση,ούτε ένα Δελτίο Τύπου,ούτε μια πολιτική τοποθέτηση,μια στάση απάθειας και σιωπής,που κράτησε τελικά σύσσωμη η Αντιπολίτευση….
Έχουν γνώση οι φύλακες……

Πλούμπης Μάριος

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by