Μ. Πλούμπης: «Απάθεια και απαξίωση του ΔΟΠΑΒΣ προς τον Ανταγόρα» – «Ομερτά» σωματείων στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Μ. Πλούμπης: «Απάθεια και απαξίωση του ΔΟΠΑΒΣ προς τον Ανταγόρα» – «Ομερτά» σωματείων στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις  

Με αφορμή την ανοικτή επιστολή που απέστειλε όπου μιλά για αδιαφορία της δημοτικής αρχής και του ΔΟΠΑΒΣ προς τον Ανταγορά και την κατάχρηση δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων από συγκεκριμένες ομάδες και προπονητές, ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε στο Βήμα της Κω και Ράδιο Πρώτο.

Ο κ. Μάριος Πλούμπης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει διάθεση σύγκρουσης, ούτε υπάρχει προσωπική διαφορά αλλά η παρέμβασή του είναι θεσμικού χαρακτήρα και θίγει τα κακώς κείμενα. «Δεν αλλάζει κάτι. Δεν είναι επί προσωπικού η επιστολή μου».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Πλούμπης ήταν υποψήφιος σύμβουλος με την Ισχυρή Κως και σε ερώτηση εάν έχει αλλάξει μετά την δημόσια παρέμβασή του, απάντησε όχι καθώς ο ίδιος βρέθηκε απέναντι και στις παρατάξεις της μειοψηφίας με αφορμή την συζήτηση για τον προϋπολογισμό του ΔΟΠΑΒΣ.

Σε ερώτηση για το εάν το σωματείο έλαβε χρηματική ενίσχυση φέτος από τον Δήμο Κω, ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να βοηθά τα σωματεία, όμως πέρυσι ο κ. Νικηταράς μέσω κάποιων χορηγιών βοήθησε ως προς το κομμάτι των ταξιδιών εκτός έδρας.

« Δεν μας ενοχλεί το θέμα με τα λεφτά αλλά η απάθεια και απαξίωση του ΔΟΠΑΒΣ προς τον Ανταγόρα. Δεν βγήκε ούτε μία ανακοίνωση για το γεγονός ότι συμμετείχε αθλητής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών. Για τις πρωτιές στο Πανελλήνιο και για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ».

Ο κ. Πλούμπης ευχαρίστησε του προπονητές και τους γονείς που συνδράμουν και υποστηρίζουν οικονομικά τις αθλητικές δράσεις των παιδιών. Το σωματείο έχει μειωμένους αθλητικούς πόρους και είναι χαρακτηριστικό ότι ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών στο Ηράκλειο, υπήρχαν σκέψεις να τοποθετηθούν κουμπαράδες σε διάφορα σημεία της Κω για να συγκεντρωθούν χρήματα για να ενισχυθεί η ομάδα.

Ιδιαίτερα καταγγελτικός ήταν ο κ. Πλούμπης σχετικά με την χρήση των δημοτικών και όχι μόνο αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κω. Έκανε λόγο για «ομερτά σωματείων όπου κάποια χωρίς να έχουν τμήματα κρατούν ώρες δεσμευμένες στο κλειστό γήπεδο».

Για το θέμα ζήτησε ο Ανταγόρας επίσημες εξηγήσεις και απαντήσεις γραπτές από το ΔΟΠΑΒΣ και τους υπεύθυνους των γηπέδων καθώς η ομάδα θέλει ισονομία και ίση χρήση των αθλητικών υποδομών αλλά καμία απάντηση δεν δόθηκε θεσμικά.

Επίσης κατήγγειλε την αποκλειστική χρήση του ανοικτού γηπέδου beach volley στο Ναυτικό Όμιλο από συγκεκριμένο προπονητή λέγοντας ότι « μας απαγορεύτηκε η χρήση και η είσοδος. Ζήτησα από τον ΔΟΠΑΒΣ να διευθετήσει το θέμα και δεν λάβαμε καμία απάντηση. Ο Ναυτικός Όμιλος δεν ανήκει στον δήμο αλλά στην κτηματική εταιρεία. Ίσως λοιπόν ζητηθούν και ευθύνες κάποια στιγμή».

Να σημειωθεί ότι ζητήθηκε να τοποθετηθεί η ηγεσία του ΔΟΠΑΒΣ για τα όσα αναφέρει ο κ. Πλούμπης , κάτι που όπως μας μεταφέρθηκε θα γίνει σε δεύτερο χρόνο.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 24.06.2022 το ΔΣ του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Κώ

Advertorials

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας Ήρθαν ξανά οι

©2020 radioproto.gr is made with by