Μ. ΕΚΑΤΟΜΜΑΤΗΣ: Ο Θ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

Μ. ΕΚΑΤΟΜΜΑΤΗΣ: Ο Θ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

Πηγή: www.vimatisko.gr

Άρθρο του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ, δικηγόρου ΜΙΧΑΗΛ Π. ΕΚΑΤΟΜΜΑΤΗΣ

 

Ηπλήρης απάθεια, αδράνεια και η εν γένει πολιτική αδιαφορία του Θ. Νικηταρά ως Δημάρχου Κω, δεν εξαντλείται μόνο στα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν τον Κωακό λαό και χρήζουν άμεσης επίλυσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των για το νησί της Κω, ως διεθνής τουριστικός προορισμός. Αλλά την ίδια  ακριβώς στάση κρατάει όλως παραβατικά ο νυν Δήμαρχος Κω και ως προς την υποχρέωση της συμμόρφωσης του Δήμου Κω, για την αποκατάσταση της νομιμότητας σε όσα αναφέρει σχετική Έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Εθνικής Διαφάνειας (ήδη από το Φεβρουάριο του 2021) το ίδιο ακριβώς πράττει και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κω αλλά και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι του Θ. Νικηταρά. 

Όποιος όμως δεν σέβεται τους νόμους και τους θεσμούς της Πολιτείας, αφενός μεν δεν μπορεί και δεν είναι άξιος να είναι Δήμαρχος και αφετέρου δε είναι προφανές ότι δεν σέβεται και τους πολίτες  του θεσμού που υπηρετεί και οι οποίοι προσφεύγουν για να βρουν το δίκιο τους. Ήλθε η ώρα στις 8 του Οκτώβρη, να επανέλθουμε στο ΦΩΣ της διαφάνειας και της δημιουργίας, μαζί πορευόμαστε με τη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ και τον Γεώργιο Κυρίτση για Δήμαρχο Κω. 

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κω Μιχαήλ Εκατομμάτης. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr