Μ. Γιωργαλλής για τον κόμβο στο 1ο Γυμνάσιο: Όχι στα έργα προχειρότητας και στις δουλειές του ποδαριού…

Share This Post

Μ. Γιωργαλλής για τον κόμβο στο 1ο Γυμνάσιο: Όχι στα έργα προχειρότητας και στις δουλειές του ποδαριού…

Άλλο ένα έργο ΝΙΚΗΤΑΡΑ δικής του αντίληψης και φιλοσοφίας  στον κόμβο που κατασκευάστηκε μπροστά από το 1ο Γυμνασίου Κω Άγια Μαρίνα              …

Αναγκαίες οι παρεμβάσεις για την ασφαλή διέλευση πεζών ,οχημάτων, και κυρίως για τους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος.

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες που εγκαινιάστηκε το συγκεκριμένο έργο και οι εικόνες που αντίκρισαν οι συμπατριώτες μας οδηγοί και μόνιμοι κάτοικοι στο σημείο ήταν τραγικές!!! 

Με την πρώτη βροχή περιμετρικά του κόμβου σε όλα τα σημεία είχαν πλημμυρίσει παντού !!                                                                                                                             Στάσιμα νερά  χωρίς την πρόβλεψη  αποστραγγιστικού καναλιού για να εξασφαλίζεται η απορροή των όμβριων υδάτων..

Χωρίς καν  την  τοποθέτηση μεσήματα κυκλοφορίας που θα  αναφέρουν την απότομηυπερύψωση  του οδοστρώματος.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν: οι Μόνιμοι κάτοικοι  της περιοχής και η οδηγοί εξαγριωμένοι να εκτελούν εργασίες αποστράγγισης της περιοχής ο ένας με κασμάδες , ο άλλος με φτυάρια , και άλλος με βαριοπούλα να σπάει τσιμέντα.

Προσωπικά ως  οδηγός δενέχω ξαναδεί πουθενά ανά την Ελλάδα σε εντός κατοικημένης περιοχής και σε πλήρη ευθεία ενός δρόμου ξαφνικά να υψώνεται μπροστά σου ένα σκαλοπάτι ποιο πάνω και από το επίπεδο του δρόμου ίσως αυτό να είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία…..

Οδηγοί που δεν γνωρίζουν το σημείο με λίγο παραπάνω ταχύτητα ενδεχομένως να αποφέρουν ατυχήματα στο μέλλον!!!  Δεν πέρασαν κάποιες ημέρες και ευτυχώς έχουμε μονό υλικές ζημίες από αυτοκίνητα τα όποια βρήκαν από  κάτω η προφυλακτήρες και  τα ψαλιδιά αυτοκίνητων.

Σέβομαι απόλυτα την μελέτη και αυτόν που την υπέγραψε για την ασφαλή οδικήκυκλοφορία , όμως ως δημότης και οδηγός θα ήθελα να μάθω τον τρόπο σκέψης αιτιολογίας αυτής της παρέμβασης και να δημοσιοποιηθεί η σχετική μελέτη .

Η συγκεκριμένη μελέτη θα μπορούσε ενδεχομένως  να  είχε προβλέψει την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών με σήμανση και έντονη διαγράμμιση και παράλληλα ενδεχομένως την  πρόβλεψη για την  κάθοδο διπλής κυκλοφορίας οδού Παπαθεοφάνους έως και την Μακρυγιάννη .

Ναι στα έργα υποδομής !!! και κυρίως όσον αφορά την ασφάλεια όλων μας    όχι όμως στα έργα προχειρότητας, και δουλείες του ποδαριού που αποφέρουν ίσως στο μέλλον προβλήματα. 

 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 

 Ο

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ 

 ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by