Μ. Γιωργαλλής: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση με θέμα “Έκτακτα μέτρα πρόληψης πυροπροστασίας του ορεινού όγκου Ασφενδιού” 

Μ. Γιωργαλλής: Συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση με θέμα “Έκτακτα μέτρα πρόληψης πυροπροστασίας του ορεινού όγκου Ασφενδιού” 

Τις τελευταίες ημέρες τα νησιά μας και γενικότερα η χώρα μας βιώνουν και δέχονται μια σκληρή επίθεση από τις φωτιές που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους .

Σήμερα έχουμε την υποχρέωση όλοι μαζί να συνδράμουμε και να συναποφασίσουμε για την περαιτέρω ενίσχυση μέτρων πρόληψης στον ορεινό όγκο Ασφενδιού.

Ως πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιου σας ευχαριστώ όλους τους εμπλεκομένους φορείς για την πολύτιμη πρόσφορα έως σήμερα , δεν πρέπει όμως να επαναπαυτούμε , πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την δύσκολη μάχη που έχουμε μπροστά μας όλοι μαζί ενωμένοι έξω από κομματικές και δημοτικές παραταξιακές ταμπέλες , σήμερα προέχει η ασφάλεια του νησιού , των συνδημοτών ,και των επισκεπτών μας .

Δηλώνω πάρων ως εθελοντής πυροσβέστης να συνδράμω στις περιπολίες δασών !!

Σε αυτή την κρίσιμη ώρα θα παρακαλούσα να σταματήσουμε δημοσιές δηλώσεις που πυροδοτούν με διάφορα δελτία τύπου -FACEBOOK δυσάρεστες εξελίξεις εκφράσεις όπως ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΚΩΣ είναι απαράδεκτο και άκυρες αυτή την χρονική περίοδο !!!!

Ευθύνες και παραλείψεις υπάρχουν πάντα , δεν είναι ώρα όμως να κάνουμε απολογισμό είναι ώρα στράτευσης όλων των φορέων και απλών πολιτών.

Την παρασκευή 28/07/23 στις 11π.μ. προσκαλώ σε έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση το κοινοτικό συμβούλιο με όλους τους αρμοδίους εμπλεκομένους φορείς, πυροσβεστική υπηρεσία ,ελληνική και δημοτική αστυνομία ,πολιτική προστασία ,Δήμαρχο Κω ,Αντιδημάρχους ,επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και Εθελοντικές ομάδες και όλα τα μέλη συντονιστικού οργάνου με μοναδικό θέμα στην ημερησία διάταξη : Έκτακτα μέτρα πρόληψης πυροπροστασίας του ορεινού όγκου Ασφενδιου .

Αιτούμαι ως πρόεδρος την βοήθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων .

Αγαπητοί συνάδελφοι οι δασικές πυρκαγιές εν πολλοίς γνωρίζουμε με ποιες συνθήκες θα εκραγούν και τις ευαίσθητες περιοχές εντός των ορίων του Δήμου μας που κινδυνεύουν.

Για να τις αντιμετωπίσουμε πρέπει: Να προετοιμαστούμε για έκτακτη σχεδίαση πυροπροστασίας .

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr