Μπουκέτο Μπαλόνια Κως: Συνθέσεις από μπαλόνια, φυσικά λουλούδια και δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο !

 

Μπουκέτο Μπαλόνια Κως: Συνθέσεις από μπαλόνια, φυσικά λουλούδια και δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο !

Πείτε χρόνια πολλά με τον πιο πρωτότυπο τρόπο φέτος με τις υπέροχες προτάσεις του Μπουκέτο Μπαλόνια που βρίσκεται σε νέα διεύθυνση στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 29.

Εδώ θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε μπαλόνια Αγίου Βαλεντίνου για να εκφράσετε με πρωτότυπο τρόπο την αγάπη σας! Επιλέξτε ανάμεσα σε ειδικές συνθέσεις με φυσικά λουλούδια , λούτρινα και άλλα δωράκια σε πολύ οικονομικές τιμές.

Εκμεταλλευτείτε τη γιορτή των ερωτευμένων για να δείξετε ό,τι μπορεί να ξεχνάτε μέσα στην καθημερινότητα! Διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με μπαλόνια Αγίου Βαλεντίνου, αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στη δική σας σχέση: Μπαλόνια καρδιές, Happy Valentine’s Day, φράσεις σ’ αγαπώ, παιχνιδιάρικα με ερωτικά μηνύματα ή και αστεία!

Πείτε σ’αγαπώ, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο και διαλέξτε όμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα αλλά και δωράκια γεμάτα αγάπη. 

Σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες όμως στο κατάστημα σας περιμένουν αμέτρητες προτάσεις !

Το Μπουκέτο Μπαλόνια βρίσκεται σε νέο σημείο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου 29.

Για παραγγελίες καλέστε 22420 26111 , 6945976514.

Χρόνια πολλά !

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού: Ακόμη μια ξεχωριστή βραδιά διοργανώνει η ομάδα μας με μια γυναίκα καλλιτέχνιδα «μύθο» στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού: Ακόμη μια ξεχωριστή βραδιά διοργανώνει η ομάδα μας με μια γυναίκα καλλιτέχνιδα «μύθο» στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. ➡️  Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου

©2020 radioproto.gr