Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης: Ευχαριστήριο του Ροταριανού Ομίλου Κω

Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης: Ευχαριστήριο του Ροταριανού Ομίλου Κω

Στον υπέροχο υπαίθριο χώρο της Μαρίνας Κω, μετά από ευγενική παραχώρηση της Διοίκησής της, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 06 Οκτωβρίου, ο 5ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης  με πολλούς φίλους του Ομίλου να τον παρακολουθούν και να διασκεδάζουν.

Ιδιαίτερα τιμητική υπήρξε η παρουσία του Δημάρχου, του Επάρχου καθώς και αρκετών δημοτικών συμβούλων μας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, γεγονός που σηματοδοτεί την διάθεση των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο το κοινωφελές έργο μας.

Ο καλός καιρός, η γεμάτη ζωντάνια παρουσίαση της Σάντυ Λαδικού, η άψογη καλλιτεχνική επιμέλεια του Τσαμπίκου Καματερού,  το συναρπαστικό παίξιμο των μουσικών Γιώργου Σκαρπαθιωτάκη, Κατερίνας Μαρούλη, Βαγγέλη Σοφιανού, Φώτη Τράκη, Δημήτρη Καματερού, Έφης Κουλλιά, Steve Jaquar και εκπληκτικού junior- παρτενέρ του, Μαρίνας Βάκκα, Ράλλη Σχοινάκη, Κωνσταντίνου Φιοραβάντη, Σίσσυς Καραθάνου  καθώς και των DJ Μιχάλη Γουρλά ,  Γιάννη Γουρλά και Θάνου Χατζησάββα  κάτω από την   επαγγελματική ηχητική κάλυψη του Μιχάλη Ζουλουφού και των συνεργατών του, απογείωσαν το κέφι των παρισταμένων, οι οποίοι τους καταχειροκρότησαν.

Φυσικό επακόλουθο ήταν να εξαντληθούν τα σουβλάκια (χορηγίες του κρεοπωλείου των αδελφών Γουρλά, της κας Σμαράγδας Παρισσίδου- κ. Λεωνίδα Κούτσικα καθώς και του κυρίου Γιώργου Αγρέλλη) που έψησαν μέλη του Ομίλου, ενώ ταυτόχρονα καταναλώθηκαν αρκετά ποτά και λοιπά εδέσματα από τα διπλανά φιλόξενα και με την γνωστή άψογη εξυπηρέτησή καφέ-εστιατόρια Skipper  και Marina Yacht Club.

Όλα αυτά συνέβαλαν στο να επιτευχθεί ο κύριος στόχος της εκδήλωσης, δηλαδή η οικονομική κάλυψη της υποτροφίας ενοικίου για μια τυχερή Κώα φοιτήτρια και για τον λόγο αυτό ο Ροταριανός Όμιλος Κω ευχαριστεί από ψυχής όλους τους προαναφερθέντες συντελεστές και δίνει ραντεβού μαζί τους για τον επόμενο Μουσικό Μαραθώνιο.

Θα ήταν όμως άδικο να μην ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα μέλη της Επιτροπής Εκδηλώσεων του Ομίλου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθώς και το Κέντρο Γραφικών Τεχνών του Γιώργη Μαστρογιώργη και τα τοπικά ΜΜΕ για την ουσιαστική προβολή και ανάδειξη της εκδήλωσης.

 

   Πρόεδρος                                                 Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Θοδωρής Αρσενικός                                        Αμαλία Ανδρουλάκη

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024, στο γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη με επίκεντρο το νησί της Τήνου Στη σύσκεψη συμμετείχαν

©2020 radioproto.gr