Ν. Κανταρζής: Να παρέμβει ο Δήμαρχος για να έρθουν μοτοσικλετιστές διασώστες του ΕΚΑΒ και στην Κω

 

 

Ν. Κανταρζής: Να παρέμβει ο Δήμαρχος για να έρθουν μοτοσικλετιστές διασώστες του ΕΚΑΒ και στην Κω

Κύριοι

Με ιδιαίτερη χαρά διάβασα την είδηση , για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να αποστείλει Μοτοσικλετιστές-Διασώστες του ΕΚΑΒ στα νησιά , για να συνδράμουν στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το σημαντικό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών στα νησιά Σύρο , Μύκονο , Νάξο , Σαντορίνη , Ρόδο και Πάρο.

Ειλικρινά είναι να απορεί κανείς!

Άραγε το νησί της Κω , το νησί του Ιπποκράτη , το νησί των 130.000 κλινών , το νησί που πρόσφατα θρήνησε την 63χρονη που την μετέφεραν σε καρότσα , το νησί -3ος τουριστικός προορισμός της χώρας που δε διαθέτει ένα νοσοκομείο , ούτε καν ένα οργανωμένο κέντρο Υγείας , αυτό το δύσμοιρο νησί το υπολογίζει κανείς?

Εσείς οι αρχές του τόπου , οι άρχοντες της περιοχής θα κάνετε κάτι να αποκατασταθεί αυτή η αστοχία?

Σας παρακαλώ πολύ να παρέμβετε ΑΜΕΣΑ στη Διοίκηση του ΕΚΑΒ και να συμπεριληφθεί και το νησί μας στο πρόγραμμα , έτσι ώστε να έχουμε και στην Κω Μοτοσικλετιστές – Διασώστες , που τόσο τους έχει ανάγκη.

Διαφορετικά θα είστε εσείς υπόλογοι για τυχόν τραγικά περιστατικά που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Αναμένω τις ενέργειές σας.

 

 

 

Νίκος Κανταρζής- Αρχιτέκτων

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια του νέου νοσοκομείου. Γιατί όσοι ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να πληροφορούν τον

©2020 radioproto.gr