Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφει ο Δήμος Κω. Στόχος η αναγόρευση του Ασκληπιείου σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Share This Post


Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφει ο Δήμος Κω. Στόχος η αναγόρευση του Ασκληπιείου σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Για την αναγόρευση του Ασκληπιείου της Κω σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, έχει ενεργοποιηθεί ο Δήμος Κω, με την ενεργή συμπαράσταση Φορέων που στηρίζουν τις δράσεις ανάδειξης της Ιπποκρατικής ταυτότητας της Κω.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Κω υπογράφει ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω και το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας θα υπογραφεί αύριο Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο «Ιπποκράτειο Μέλαθρον», αμέσως μετά την ολοκλήρωση των χαιρετισμών, που ξεκινούν στις 10:00, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Ιπποκρατικές Αξίες και Ιατρική» που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς θα χαιρετίσει τις εργασίες του συνεδρίου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και το απόγευμα του Σαββάτου, στις 16:00, κατά την αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο, όπου θα ορκιστούν οι αριστούχοι απόφοιτοι των ιατρικών σχολών της χώρας μας και από Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by