Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος: Παραχώρηση ακινήτου στον Δήμο Κω για τις ανάγκες του 2ου Γυμνασίου Κω

Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος: Παραχώρηση ακινήτου στον Δήμο Κω για τις ανάγκες του 2ου Γυμνασίου Κω

ice_screenshot_20200709-093513.png

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΚΩΣ 2023

 

“Παραχώρηση ακινήτου στον Δήμο Κω για τις ανάγκες του 2ου Γυμνασίου Κω”.

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την έκδοση απόφασης στις 22 Ιουνίου από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΑΔΑ: 659Θ4653ΠΓ-ΗΨΡ) για την παραχώρηση στον Δήμο Κω του τεμαχίου διανομής 215 στην Λάμπη, επιφάνειας 5,4 στρεμμάτων.

Το ακίνητο αυτό βρίσκεται στην νότια πλευρά του σχολικού συγκροτήματος του 2ου Γυμνασίου Κω και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί   ως αύλειος χώρος, λύνοντας ένα σημαντικό ζήτημα που ταλανίζει την σχολική κοινότητα, από την κατασκευή του σχολείου.

Το αίτημα κατατέθηκε από τον Δήμο Κω το 2017 με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής της παράταξης μας και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και η πρόταση αξιοποίησης του προβλέπει την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5, γηπέδου μπάσκετ και βοηθητικών χώρων αποδυτηρίων.

Πρόκειται για άλλη μια πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής της Δύναμης Αλλαγής που ολοκληρώνεται έπειτα από οργανωμένη, συστηματική και συνεχή προσπάθεια με την άψογη συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου μας ώστε να ληφθούν όλες οι απαραίτητες γνωμοδοτήσεις και να ξεπεραστούν οι γνωστές γραφειοκρατικές παθογένειες του ελληνικού κράτους.

Σε εκκρεμότητα βρίσκονται και άλλα αιτήματα με κυρίαρχο την παραχώρηση των 5 ιστορικής αξίας ακινήτων στην πόλη της Κω, τον Λινοπότη, την Καρδάμαινα και την Κέφαλο για τα οποία επίσης έχει κατατεθεί πρόταση-αίτημα.

Καλούμε την δημοτική αρχή να συνεχίσει αυτή την διεκδίκηση και να συμβάλλει και αυτή στην αύξηση της περιουσίας του Δήμου -δηλαδή όλων των δημοτών -και της αξιοποίησης της προς όφελος όλων, αφήνοντας πίσω τις λογικές χαρίσματος της περιουσίας του Δήμου σε «ημέτερους» προς άγρα ψήφων.»

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr