Μιχάλης Χατζηγιάννης – «Χριστούγεννα Είσαι Εσύ»

Μιχάλης Χατζηγιάννης – «Χριστούγεννα Είσαι Εσύ»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδάει «Χριστούγεννα Είσαι Εσύ» στη νέα του κυκλοφορία από την Heaven Music.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός έρχεται να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο γιορτινά από ποτέ με ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί!

Με μια δυνατή ‘80s μελωδία από τον ίδιο και στίχους της μοναδικής Ελεάνας Βραχάλη, το νέο τραγούδι «Χριστούγεννα Είσαι Εσύ» μας ταξιδεύει σε χιονισμένα τοπία με αναμμένο τζάκι, παρέα με τους αγαπημένους μας ανθρώπους!

«Εσύ είσαι τα Χριστούγεννα μου

και είσαι πάλι εδώ μπροστά μου

Εσύ είσαι τα Χριστούγεννα μου

το δώρο μεσ’ την αγκαλιά μου

Κι αν ψάξω κάθε όνειρό μου

Είσαι παντού εσύ μωρό μου

Χωρίς εσένα δεν με νοιάζει

Τι μέρα είναι

Ποιος γιορτάζει

 

Χριστούγεννα

Εσύ είσαι τελικά»

 

Πρόκειται για το πρώτο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του ανεβαστικού «Όλα Πολύ» αλλά και του «Άναψε Μου Ένα Τσιγάρο», ένα αισθαντικό ντουέτο με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

 

Παράλληλα, από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και για πέντε μόνο παραστάσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συναντά για πρώτη φορά σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα τον Στέφανο Κορκολή στο VOXΟι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια σπάνια μουσική συνάντηση, θα μοιραστούν αγαπημένα τραγούδια και θα μας εκπλήξουν με τα απρόβλεπτα ντουέτα τους!

 

 

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη – «Χριστούγεννα Είσαι Εσύ» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr