Μιχάλης Πιστικάκης: Αδιαφορία διαφήμισης για το νησί μας από τη τοπική αρχή, έστω για τον ελληνικό τουρισμό

Μιχάλης Πιστικάκης: Αδιαφορία διαφήμισης για το νησί μας από τη τοπική αρχή, έστω για τον ελληνικό τουρισμό

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο από ποτέ να ορθώσουμε ανάστημα και να προσελκύσουμε κόσμο στο νησί μας, ώστε να καταφέρουμε να ελαχιστοποιήσουμε την ήδη υπάρχουσα ζημιά στον τουρισμό.

Μας λείπει όμως κάτι πολύ σημαντικό. Κανείς δεν αναφέρει το νησί μας πουθενά. Κανείς δεν μιλάει για την Κω.

Οι Κυκλάδες είναι σε πρώτη θέση στα κανάλια, καθώς οι κατά τόπους δημοτικές αρχές κάνουν σωστή διαφήμιση του τόπου τους.

Κι εμείς; Πού βρισκόμαστε εμείς; Περιμένουμε ο κόσμος να μας βρει στον χάρτη και ίσως έτσι ανακαλύψει τον όμορφο τόπο μας. Δεν υπάρχει πουθενά διαφήμιση του νησιού.

Η Κως δεν ακούγεται σε κανένα κανάλι ακόμα και σε τοπικό επίπεδο.

Η δική μας διαφήμιση είναι μόνο η αρνητική διαφήμιση, όταν πρόκειται για προβλήματα σε hot spots ή για δίκη σχετικά με βιασμό ΑΜΕΑ πχ.Αυτή είναι η εικόνα που θέλουμε να προβάλλουμε στον κόσμο ώστε να μας επισκεφθεί;

Μιχάλης Πιστάκης

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr