Μιχάλης Εκατομμάτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δύναμη Αλλαγής: « Είμαι απέναντι στο lobby των δικηγόρων» video

Μιχάλης Εκατομμάτης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δύναμη Αλλαγής: « Είμαι απέναντι στο lobby των δικηγόρων» video

Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος της Δύναμης Αλλαγής Μιχάλης Εκατομμάτης στο www.radioproto.gr. Ο διακεκριμένος δικηγόρος ήταν αρκετά αποκαλυπτικός στους λόγους που τον οδήγησαν να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Κυρίτση.

Έκανε λόγο για lobby δικηγόρων στην Κω, ανέδειξε τα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου και των άλλων δομών υγείας του νησιού, τα προβλήματα καθημερινότητας όπως είναι η καθαριότητα, τις παρεμβάσεις στην είσοδο της πόλης , την τουριστική σεζόν , τον χώρο Σένγκεν και έστειλε μήνυμα στους πολίτες.

«Είμαι ελεύθερος και για αυτό το λόγο κατεβαίνω με την Δύναμη Αλλαγής και τον Γιώργο Κυρίτση. Βρίσκομαι απέναντι στο lobby των δικηγόρων που έχει συστρατευτεί με την Ισχυρή Κω. Μπορώ να προσφέρω, έχω εμπειρία».

Σε ερώτηση για το τι εννοεί με τον  όρο lobby των δικηγόρων είπε ότι: «Δεν είναι όλοι,  αλλά υπάρχει ένας ικανός αριθμός για να εκλέξουν τον κύριο Νικηταρά ή και θέλουν να θίξουν και άλλες θέσεις για παράδειγμα του επάρχου του διοικητή του νοσοκομείου και να κάνουν παρεμβάσεις».

Σε ότι αφορά το νοσοκομείο μίλησε για απαράδεκτες καταστάσεις σχετικά με την στελέχωση και τις ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες. Αναφέρθηκε και στις άλλες δομές υγείας σε Πλατάνι και Αντιμάχεια αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Προτείνει κλιμακούμενες δράσεις με πιο δυναμικές παρεμβάσεις για τον χώρο της υγείας καθώς η κατάσταση είναι τριτοκοσμική.

«Έχουμε χάσει τα αυτονόητα σε ό τι αφορά την καθαριότητα και σε άλλα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Ανέδειξε το ζήτημα με τις λακκούβες στους δρόμους με τον κακό δημοτικό φωτισμό όλα αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Σχολίασε την είσοδο της πόλης λέγοντας ότι θα έπρεπε να γίνει ένας κυκλικός κόμβος αντί της παρέμβασης που έχει γίνει τώρα.

Σε ότι αφορά τη Ζιά είπε ότι είναι μια επικίνδυνη κατάσταση για τους πολίτες και για αυτό θα πρέπει να γίνουν μονοδρομήσεις προκειμένου να αποσυμφορήσεις και να υπάρχει ασφάλεια.

Ο έμπειρος δικηγόρος εκτιμά ότι η σεζόν δεν κινήθηκε τόσο καλά όσο περίμενε ο τουριστικός κόσμος και κάνει λόγο για πλασματικούς αριθμούς διότι οι διαμονές παίζουν ρόλο και η οικονομική στάθμη του κάθε τουρίστα.

Αναφέρθηκε και στο λιμάνι στο χώρο Σέγκεν όπου δεν υπάρχει καμία υποδομή και ότι θα έπρεπε να είχε δοθεί λύση μετά από τόσα χρόνια. Υπογράμμισε επίσης τα προβλήματα με τους φυσικούς πόρους του νησιού και την συνεχόμενη δημιουργία νέων κλινών.

Τέλος έστειλε μήνυμα στους πολίτες να έχουν ελεύθερη σκέψη καθώς χάθηκαν 4 χρόνια και θα πρέπει να έρθει η Κως στο φως της δημιουργίας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr