Μιχάλης Γιωργαλλής : Ημέρες και έργα Νικηταρά (Νούμερο 2 ). Εργασίες σε δρόμο με νέα άσφαλτο 

Share This Post

 

Μιχάλης Γιωργαλλής : Ημέρες και έργα Νικηταρά (Νούμερο 2 ). Εργασίες σε δρόμο με νέα άσφαλτο 

Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από μόνιμους κάτοικους της περιοχής για να παρευρεθώ στο σημείο οπού πραγματοποιούνται εργασίες που αφορά την αντικατάσταση Υδρευτικού συστήματος στην ευρύτερη περιοχή .

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής και είναι λογικό αφού παρά το γεγονός ότι ο κύριος Νικηταράς γνώριζε προσωπικά ότι θα γίνουν οι συγκεκριμένες εργασίες στο μέλλον, για άλλη μια φορά λειτούργησε με την προχειρότητα που τον διακατέχει σε όλα του τα έργα, και την ασυνεννοησία του . Ο Συντονισμός μεταξύ υπηρεσιών είναι ανεπαρκής όπως και ο ίδιος ο κ. Νικηταράς.

Πιο συγκεκριμένα τι έχει συμβεί:

Η Κοινότητα Ασφενδιού ψήφησε ομόφωνα το 2019 στο πρώτο τεχνικό πρόγραμμα την Αποκατάσταση οδοστρώματος με νέο Ασφαλτοτάπητα σε όλο το μήκος του δρόμου και Νέο δίκτυο Δημοτικού ηλεκτροφωτισμού. Περιοχή Αφούσα -Τραπεζώνα- Ξεροπήγαδο. Ο συγκεκριμένος δρόμος ξεκινά από την διασταύρωση Τιγκάκι –Φανάρια προς τη Νοτιά πλευρά και φτάνει έως το Ζηπάρι , είναι ένας περιφερειακός δρόμος πολυσύχναστος όχι μόνο για τους αγρότες αλλά και για τους μόνιμους κάτοικους που συνεχώς η περιοχή αναπτύσσεται πολύ γρήγορα.

Ο Κ. Νικηταράς ακούγοντας και βλέποντας τις πραγματικές δημοσκοπήσεις της κοινωνίας στο πεζοδρόμιο αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να δείξουμε κάτι !! Δηλαδή ότι παράγουμε δήθεν έργο !!!

Αρχές Νοέμβριου στήνονται οι κάμερες και οι φωτογραφικές μηχανές με Δημιουργό τον κ .Νικηταρά , Σκηνοθεσία κ. Νικηταράς , Πρωταγωνιστής κ Νικηταράς , Συνθέτης κ. Νικηταράς το αποτέλεσμα του έργου : ( Προχειρότητα ). Αν και μπορείς να το αποκαλέσεις κάτι πολύ χειρότερο, ίσως και τραγωδία με τον τραγικό πρωταγωνιστή του έργου-έργων!!!!!

Δεν πέρασαν 2 ,5 μήνες από τα εγκαίνια του συγκεκριμένου δρόμου και τα μηχανήματα έργου ξεκίνησαν την Αντικατάσταση Υδρευτικού συστήματος κάνοντας εκσκαφή πάνω στον νέο δρόμο !!!

Του χρόνου εάν και εφόσον δημοπρατηθούν τα φωτιστικά σώματα για την εγκατάσταση τους θα πρέπει να σκάψουν και την άλλη πλευρά!!!

Οπότε : φέτος σκάβουμε το δρόμο στη δεξιά πλευρά για σωλήνες υδρευτικού και του χρόνου ξανά σκάβουμε στην αριστερή πλευρά για να περάσουν τα καλώδια ηλεκτροφωτισμού!!! .

Ένας καινούργιος δρόμος με νέο ασφαλτοτάπητα κόβεται στην μέση μετά από 2,5 μήνες !!!

Εάν αυτό δεν λέγεται προχειρότητα και Ασέβεια απέναντι στα χρήματα του Κωακού λαού τότε πως λέγεται κ. Νικηταρά ;;;;

Ναι στα έργα ΥΠΟΔΟΜΗΣ !!! ΟΧΙ στην προχειρότητα που διακατέχει τον κύριο Νικηταρά!!!

Σας παραθέτω φωτογραφίες από την συγκεκριμένη περιοχή για να δούμε όλοι τον τρόπο λειτουργιάς και σκέψης του κυρίου Νικηταρά !!!!!

Σήμερα 20/ 2/ 23 ο δρόμος έχει κοπεί στην μέση και έχει γίνει εκσκαφή σχεδόν σε όλο το πλάτος !!! Αρκεί μια βόλτα από την ευρύτερη περιοχή για να διαπιστώσει κάποιος το τι ακριβώς συμβαίνει !!!

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by