“Μια βραδιά στην Πόλη”- Ρεμπούτσικα- Πασπαλά/ 17 Αυγούστου

Share This Post

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μια βραδιά στην Πόλη»

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ, σας προσκαλεί σε μία συναυλία με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά, με τίτλο «Μια βραδιά στην Πόλη».

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα προσκαλεί και πάλι τους φίλους της σε μία μοναδική παράσταση, με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της να μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από εκεί σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο. Ένα μουσικό ταξίδι βασισμένο στις αξέχαστες επιτυχίες της «Πολίτικης Κουζίνας», καθώς και σε άλλα πολυβραβευμένα soundtracks της Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Μαζί της η Έλλη Πασπαλά, η αγαπημένη καλλιτέχνης μεγάλων συνθετών, που ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα, αλλά και τα νέα τραγούδια της Ευανθίας, άλλοτε μας απογειώνει και μας παρασύρει, και άλλοτε μας καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου, στις 21:00, στο Ρωμαϊκό Ωδείο.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο exas.gr

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στο χώρο της εκδήλωσης έως τις 21:10.

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ν. Παπακωνσταντίνου: Επιτέλους να παρέμβει ο Εισαγγελέας για τα προβλήματα στο νοσοκομείο

Ν. Παπακωνσταντίνου: Επιτέλους να παρέμβει ο Εισαγγελέας για τα προβλήματα στο νοσοκομείο Να παραιτηθούν όλοι οι “βολεψάκηδες” και να πάνε σπίτια τους αν δεν μπορούν

©2020 radioproto.gr is made with by