Μητρώο Κώων Αποδήμων: Κάλεσμα να γραφτούν ηλεκτρονικά οι Κώοι όλοι του κόσμου 

Share This Post

 

Μητρώο Κώων Αποδήμων: Κάλεσμα να γραφτούν ηλεκτρονικά οι Κώοι όλοι του κόσμου 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημιουργία του Μητρώου Κώων Αποδήμων, με στόχο την καταγραφή όλων όσοι κατάγονται από την Κω και ζούνε σε άλλες χώρες, αλλά και όλων όσοι βρίσκονται σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όλοι μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία της Παγκόσμιας Κοινότητας των Κώων, ενημερώνοντας συγγενείς,γνωστούς και φίλους, που βρίσκονται μακριά από το νησί μας, για τη δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής τους στο Μητρώο Αποδήμων μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Κω kos.gov.gr.

Στην ιστοσελίδα έχει αναρτηθεί και το σχετικό ερωτηματολόγιο, μέσω του οποίου μπορεί να υποβάλλει τα στοιχεία του κάθε απόδημος συμπατριώτης και συμπατριώτισσα, στο link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSef6g14SXjQV3eYc_a0rrf6xJWH5gBVzbSwUFhwW8b7_5DD8Q/viewform

 

Γραφείο Τύπου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by