ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥΡΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ποιός είμαι;

Γεννήθηκα στη Ρόδο, με καταγωγή από την Κω, τη Σύμη και την Κάλυμνο. Είμαι γιος του μαθηματικού – φροντιστή Μανώλη Γιαννικουρή και της αρχαιολόγου Αγγελικής Παυλίδου.

Φοίτησα στο Καζούλλειο Λύκειο Ρόδου. Σπούδασα Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και συνέχισα την κατάρτισή μου με την απόκτηση Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Διατηρώ Τεχνικό Γραφείο ιδιωτικών έργων από το 2002 έως και σήμερα.

Η μέχρι τώρα πορεία μου, ως Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και ως Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρόδου αποδεικνύει ότι και θέλω και είμαι παρών.

Τα ωραία λόγια δεν αρκούν. Έχω μάθει να αγωνίζομαι και να διεκδικώ με πράξεις. Δεν υπάρχουν «μαγικές» λύσεις παρά μόνο συστηματική δουλειά. Η πραγματικότητα αλλάζει δομικά, μόνο όταν οι υγιείς κοινωνικές δυνάμεις ενεργοποιούνται για να την αλλάξουν.

Αποφάσισα, με σχέδιο και αφοσίωση στους στόχους μου, να κάνω ακόμα ένα βήμα μπροστά. Να βοηθήσω, ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης, με όλες μου τις δυνάμεις, τους συμπατριώτες μου.

Στην προσπάθειά μου αυτή, σας θέλω δίπλα μου! Ξεκινάμε Μαζί!

Ξεκινάμε, γιατί είναι μια νέα πορεία για μένα και μια νέα αρχή για όλους μας. Μια πορεία που στηρίζεται στην Ειλικρίνεια, την Υπευθυνότητα, τη Συνεργασία, την Αξιοπρέπεια, την Εργατικότητα και την Αποτελεσματικότητα.

Μαζί, γιατί η διαδρομή μας απαιτεί συλλογικότητα, συνέργεια και διάλογο. Απαιτεί την σύνθεση όλων των δυνάμεων σε μια

αρμονική σχέση με έναν και μοναδικό στόχο, να κάνουμε την Δωδεκάνησο πρωταγωνιστή. Ενωμένοι μπορούμε να χτίσουμε το αύριο για τα Δωδεκάνησα που μας αξίζουν.

Ξεκινάμε μαζί και θα πετύχουμε, γιατί θέλουμε και μπορούμε. Θα αναδείξουμε και θα διεκδικήσουμε την νησιωτικότητα και ό,τι απαιτούν οι ιδιαιτερότητες των νησιών μας. Θα αναγάγουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά σε ένα κορυφαίο και μοναδικό αναπτυξιάκο εργαλείο. Θα παλέψουμε για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση που θα μας οδηγήσει σε επενδυτικές ευκαιρίες με νέες θέσεις εργασίας. Θα προσπαθήσουμε για τη συμμετοχή των νησιών μας στην Εθνική Στρατηγική της χώρας.

Ξεκινάμε μαζί, με σύγχρονες ιδέες και ανανέωση, ξεφεύγοντας από τις παλιές νοοτροπίες και τις αντιλήψεις που μας κράτησαν πίσω τα τελευταία χρόνια.

Ξεκινάμε μαζί, έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά. Να συντονιστούμε με την ευρωπαϊκή φιλοσοφία και να προλάβουμε τις εξελίξεις. Να μην μένουμε θεατές, αλλά να γίνουμε μπροστάρηδες.

Ξεκινάμε Μαζί, για Δυνατά Δωδεκάνησα!

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by