ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

Share This Post

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ

Το 2019 υπήρξε καθοριστικός χρόνος για τη Νίσυρο. Ο λαός της Νισύρου στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου έδωσε περίτρανη νίκη στην Πατριωτική Ενωτική Κίνηση Αναγέννησης της Νισύρου (ΠΕΚΑΝ) και έτσι εξασφαλίστηκε η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Νισύρου δίνοντας δύναμη, ελπίδα και προοπτική σε όλες και όλους τους απανταχού Νισύριους.

Τη χρονιά που φεύγει ολοκληρώθηκε η θεμελίωση για τα μεγάλα έργα της ύδρευσης των οικισμών Εμπορειού και Νικειών, για τον βιολογικό καθαρισμό, για την ύδρευση-αποχέτευση Πάλων, για την ύδρευση αποχέτευση Μανδρακίου, για το λιμάνι, για την σύνδεση της Νισύρου με υδροπλάνα, για τα Δημοτικά λουτρά. Η νέα χρονιά του 2020 που ανατέλλει θα αποτελέσει χρονιά για ακόμη μεγαλύτερες τομές στην υλοποίηση έργων καθοριστικής σημασίας για τη Νίσυρο.

Εύχομαι το 2020 να είναι γεμάτο υγεία, δημιουργία, οικογενειακή ευτυχία και αγάπη. Εύχομαι το 2020 να αποτελέσει την αρχή μιας δεκαετίας ειρήνης, προόδου, δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και περιβαλλοντικής προστασίας για τη Νίσυρο μας, την Ελλάδα μας και όλο τον κόσμο.

 

Χριστοφής Ι. Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by