ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ

Share This Post

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ

Ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού Γ. Νικητιάδης, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα με αφορμή το θάνατο του Τσαμπίκου Χατζημιχαλη.

« Ο Τσαμπίκος Χατζημιχάλης υπήρξε ένας από τους βασικούς στυλοβάτες του θαλάσσιου τουρισμού στη Ρόδο. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του πολλές φορές κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Υπουργείο Τουρισμού. Οι γνώσεις του για την κρουαζιέρα και η ικανότητα του να προτείνει εφικτές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα αποτελούσαν τον καλύτερο οδηγό για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού. Η προσφορά του στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Ρόδο, θεωρώ ότι είναι τεράστια.

Τον συνάντησα προσφάτως εντελώς τυχαίως και είχαμε μία σύντομη συζήτηση, ξανά βέβαια, για την κρουαζιέρα στη Ρόδο. Το πάθος του για την ανάπτυξη της Ρόδου, ας αποτελεί φάρο για όλους μας. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στους οικείους του».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by