ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024

Εύχομαι σε όλους τους απανταχού Νισύριους, σε όλο τον κόσμο, το 2024 να είναι γεμάτο Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη, Χαρά, Δημιουργία και Αλληλεγγύη!

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σας και την τιμή που μου κάνατε να με επανεκλέξετε ως Δήμαρχο του τόπου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εμείς εδώ στη Νίσυρό μας, με το νέο Δημοτικό συμβούλιο, ξεκινάμε μια νέα πενταετία με ελπίδα, όραμα και δημιουργία, με προσήλωση στο τρίπτυχο: Όραμα, Σχεδιασμός, Υλοποίηση Έργων.

Δεσμεύομαι προσωπικά οτι όλη η Δημοτική αρχή θα αγωνιστούμε ακόμα πιο σκληρά για να ενισχύσουμε την κοινωνική ευημερία, να προωθήσουμε την εκπαίδευση, την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος!

Σας προσκαλώ όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό όραμα: ένας Δήμος που θα είναι πρωτοπόρος στην βιώσιμη ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών του.

Με τις καλύτερες ευχές μου για ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο 2024,

Χριστοφής Κορωναίος

Δήμαρχος Νισύρου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr