ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Share This Post

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Δωδεκανήσιες και Δωδεκανήσιοι.

Αποχαιρετούμε το 2022 και υποδεχόμαστε το 2023. Οι άγιες τούτες ημέρες, εκτός από ημέρες χαράς, προσφοράς και αγάπης είναι ημέρες απολογισμού και αναστοχασμού. Σκεφτόμαστε όσα ζήσαμε, όσα χαρήκαμε και όσα με κόπο πετύχαμε. Σκεφτόμαστε, όμως, και όσα θέλουμε στο μέλλον να οικοδομήσουμε στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά.

Το 2022 για την Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα ήταν μία χρονιά δύσκολη. Μία χρονιά που μαζί της έφερε ιστορικά γεγονότα για ολόκληρο τον πλανήτη. Τη σκληρή πανδημία διαδέχθηκε ο πόλεμος, ο πληθωρισμός και ο εντεινόμενος αναθεωρητισμός στα σύνορά μας.

Η Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα, όμως, στέκονται στο ύψος τους ως όφειλαν. Σε όλες τις προκλήσεις των καιρών, απαντάμε με αυτοπεποίθηση, ορθολογισμό και εθνική ενότητα. Δεν θα μπορούσαμε, άλλωστε, να πράξουμε διαφορετικά. Είναι το χρέος που πηγάζει από την συλλογική μας ταυτότητα να ξεπερνάμε τις τρικυμίες και να βγαίνουμε από αυτές ισχυρότεροι, κρατώντας τη σημαία μας ψηλά.

Το 2023 είναι μία χρονιά επιλογών και κρίσιμων αποφάσεων με προεξέχων στόχο την συλλογική μας εξύψωση.

Είναι μία χρονιά που έρχεται γεμάτη ελπίδα και φως, αλλά και διλήμματα, στα οποία θα απαντήσουμε για ακόμη μία φορά καθαρά. Ανάμεσα στην αισιοδοξία και τη γκρίνια, την ελπίδα και τη μιζέρια, τον ρεαλισμό και τον λαϊκισμό, την πρόοδο και την οπισθοχώρηση η απάντηση μας οφείλει να είναι ισχυρή και ξεκάθαρη.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους Δωδεκανήσιους, από το Καστελλόριζο και την Κάσο μέχρι την Αστυπάλαια και το Αγαθονήσι, Χρόνια Πολλά και το 2023 να είναι γεμάτο Υγεία, Ευημερία, Αυτογνωσία, Πρόοδο και τα Δωδεκάνησα στα Ύψη.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by