ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: «Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σταματή-σουν τη φλυαρία, να στρωθούν στη δουλειά και να τρέξουν επιτέλους τον έτοιμο σχεδιασμό που τους παραδώσαμε.»

Share This Post

 

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ: «Το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να σταματήσουν τη φλυαρία, να στρωθούν στη δουλειά και να τρέξουν επιτέλους τον έτοιμο σχεδιασμό που τους παραδώσαμε.»

Ο δημοτικός σύμβουλος Μηνάς Κιάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Πασσανικολάκης τόλμησε να μιλήσει για τα θέματα υδροδότησης και αποχέτευσης στη ΔΕ Ηρακλειδών, όταν το μόνο που έχει να επιδείξει η δημοτική αρχή Νικηταρά-Πασσανικολάκη κατά την περίοδο 2011-2014 είναι καθυστερήσεις, αστοχίες και απεντάξεις έργων!

Παρουσιάζει ως «μέγα» έργο την ενοποίηση των τριών ΔΕΥΑ του νησιού, όταν έκαναν 2 χρόνια (!!!) να τις ενοποιήσουν γιατί ήθελαν να εντάξουν στη λειτουργία της νέας επιχείρησης και τη διαχείριση των απορριμμάτων πράγμα το οποίο απαγορευόταν.

Εκτός αυτού η όλη διαδικασία έγινε και με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα να προκύψουν από την πλευρά των εργαζόμενων τεράστιες διεκδικήσεις.

Αυτές τις καθυστερήσεις και αστοχίες παρουσιάζει σήμερα ως μεγάλο κατόρθωμα!

Τολμά να μιλά για τα έργα στο τρίγωνο, αποφεύγοντας να μπει βέβαια επί της ουσίας και καλά κάνει.

Να του πούμε εμείς, φρεσκάροντας τη μνήμη του.

Την περίοδο 2011-2014 σε όλο το νησί έκαναν 17 έργα ύψους 442.186ευρώ.

Την περίοδο 2015-2018 έγιναν 84 έργα ύψους 2.688.359ευρώ χωρίς να αναφέρομαι σε όσα έγιναν ή ξεκίνησαν το 2019.

Ειδικά στη ΔΕ Ηρακλειδών να του θυμίσουμε ότι μόνο εγκαίνια έκαναν, όπως αυτά στις 13.9.2013 στο Μαστιχάρι, με σκηνικό σημαιοστολισμένο (η φωτό είναι για να θυμηθεί τις ηρωικές μέρες και σημαίες) με τις βαρύγδουπες δηλώσεις ότι τον Οκτώβρη Καρδάμαινα και Αντιμάχεια θα είχαν πόσιμο νερό… με την πραγματικότητα να τους διαψεύδει.

Ή να του θυμίσουμε τις προσπάθειες, μέσω των ρεπορτάζ του ΔΗΡΑΣ, να πειστούν οι πολίτες ότι το νερό είναι εντάξει.

Εμείς με σκληρή προσπάθεια καταφέραμε, ειδικά για το νερό της Αντιμάχειας να είναι η ποιότητα του, τα τελευταία 2 χρόνια, εντός των ορίων της ανθρώπινης κατανάλωσης. Ο σχεδιασμός όμως πρέπει να συνεχιστεί ώστε να διασφαλισθεί η υδροδότηση του Τριγώνου σε βάθος χρόνου.

Να του πούμε ότι μέχρι το 2014 η ΔΕΥΑΚ ήταν ζημιογόνος. Εμείς την παραδώσαμε μια κερδοφόρο επιχείρηση με 6,3 εκ. ευρώ ταμείο και 17 νέους εργαζόμενους.

Να του πούμε ότι παραδώσαμε ενταγμένα έργα προϋπολογισμού 35,4 εκ. ευρώ σε όλο το νησί και σε εξέλιξη τα αποχετευτικά δίκτυα Αντιμάχειας-Μαστιχαριου-Καμαρίου έργο το οποίο απεντάχθηκε το 2013 με δική τους ευθύνη και εμείς ξεκινήσαμε από το μηδέν.

Τόσο ικανοί ήταν οι σημερινοί διοικούντες!

Να του πούμε ότι η ανακατασκευή του Υδατόπυργου ύψους 450.000 ευρώ, που πρέπει επιτέλους να ολοκληρωθεί, είναι επίσης έργο της περιόδου 2014-2019

Έργα όπως:

1. ο τηλεέλεγχος 40 δεξαμενών και γεωτρήσεων στο Τρίγωνο ύψους 1,8εκ. ευρώ,

2. η μεταφορά νερού από γεωτρήσεις της ΔΕ Δικαίου ύψους 1 εκ. ευρώ,

3. οι μελέτες για 3 φράγματα χωρητικότητας 1.250.000 κυβικών μέτρων νερού μαζί με 50 χιλιόμετρα δίκτυα μεταφοράς που υποβλήθηκαν από τον Ιανουάριο του 2019 στο υπουργείο υποδομών,

δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα υδροδότησης του Τριγώνου και είναι χρηματοδοτούμενα χωρίς να επιβαρύνουν τον δημότη και την επιχείρηση.

Πολλές φορές λένε η σιωπή είναι χρυσός.

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι σημερινοί διοικούντες είναι να σταματήσουν τη φλυαρία, να στρωθούν στη δουλειά και να τρέξουν επιτέλους τον έτοιμο σχεδιασμό που τους παραδώσαμε.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023

  Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023 Περισσότεροι από 88.000 τουρίστες

Ενημέρωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ  Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος με τον αναπληρωτή

©2020 radioproto.gr is made with by