Με 178 συμμετοχές από 20 χώρες το I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open

Με 178 συμμετοχές από 20 χώρες το I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open

Μια ακόμη μεγάλη συνδιοργάνωση του ΡΟΑ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΡ

 

Όλα είναι έτοιμα πλέον για την έναρξη του I.T.F. Senior MT200 Rhodes Open, της μεγάλης γιορτής του παγκόσμιου τένις, που ξεκινά σήμερα, Τρίτη 2 Μαΐου και θα διεξαχθεί μέχρι τις 7 του μήνα στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α.

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Δήμος Ρόδου) και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. φορούν τα καλά τους και περιμένουν 178 αθλητές, που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση από 20 χώρες, Ελλάδα, Ισραήλ , Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Πολωνία, Ιταλία, Ολλανδία, Κύπρο, Γερμανία, Γεωργία, Αυστραλία, Κόσοβο, Ιράν, Ελβετία, Ρωσία, Πορτογαλία, Γαλλία, Φινλανδία και Καναδά.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ της διοργάνωσης, που θα γίνει για έκτη χρονιά στη Ρόδο, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς και άριστης συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στο Ρ.Ο.Α., την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.).

Στο διεθνές τουρνουά θα συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο και για μία ακόμη φορά ο Ρ.Ο.Α. θα αποτελέσει το επίκεντρο στο τένις σε μία διοργάνωση, που θα αποτελέσει διαφήμιση για όλο το νησί.

Μεγάλοι χορηγοί του τουρνουά είναι το ξενοδοχείο The Ixian Grand Αll & Suites του Βασίλη Καραγιάννη, που είναι μέλος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης και η εταιρεία Babolat. Μάλιστα θα μοιραστεί στους νικητές (πρώτη και δεύτερη θέση) ποσό 5.000 ευρώ, προσφορά του ξενοδοχείου The Ixian Grand.

Το τουρνουά «βετεράνων» αφορά άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 30 ετών έως 75+ (μονά και διπλά), καθώς επίσης και μικτούς αγώνες.

Όλα τα γήπεδα του Ρ.Ο.Α. είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν τη διοργάνωση, ενώ αύριο Τετάρτη θα γίνει στο φιλόξενο χώρο του Tennis Café το welcome party, όπου οι διοργανωτές θα υποδεχθούν τους συμμετέχοντες.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και άλλες διοργανώσεις του τένις και συγκεκριμένα το Billie Jean King Cup, το I.T.F. Junior και το καθιερωμένο τριεθνές τουρνουά, όλα υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Tournament Director: Βασίλης Αράπης Tournament Director Assistant: Ανδρέας Ιατρού I.T.F. Supervisor: Τερέζα Ταμπόση Supervisor Assistant: Ευγένιος Σκουρμαλλάς Ιατροί: Πέτρος Μαυρονικόλας- Λήδα Κοιλιά Φυσικοθεραπευτές: Μορφούλα Κυριακούλη- Χρήστος Καρακατσάνης Stringer: Γιώργος Σουλούνιας Γενικές Πληροφορίες: Αθανασία Πάππου Γραμματεία: Μιχάλης Μανέττας Υπεύθυνος εγκαταστάσεων: Γιώργος Σμύρνης Υπεύθυνος προμηθειών: Χαράλαμπος Καβουκλής Υπεύθυνος καθημερινότητας: Ανδρέας Ιατρού Υπεύθυνος ασφαλείας: Γιάννης Σεΐτης

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr