Με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. Ρόδου «Κολοσσός» συναντήθηκε η Ελευθερία Φτακλάκη

 

Με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. Ρόδου «Κολοσσός» συναντήθηκε η Ελευθερία Φτακλάκη

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Φτακλάκη, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. Ρόδου «Κολοσσός». Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος Κώστας Στυλιανού, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Κεφαλάς, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Μακρής, οι ταμίες Γιάννης Κουκουνάκης και Νίκος Χριστοφορίδης, η γραμματέας Σοφία Κουτσούκου Σοφία, ο Β’ Γραμματέας Βασίλης Σαβέλος και το μέλος Παναγιώτης Συμιακός.

Έγινε εκτενής συζήτηση από το Δ.Σ. για τα ζητήματα του κλάδου, τονίζοντας από την πλευρά τους ότι η Κυβέρνηση κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες με Νομοσχέδια προς όφελος του κλάδου τους (αυτοκίνητα Euro 6 νέας τεχνολογίας), ζητώντας επιπλέον ενισχύσεις με επιδοτήσεις στους αυτοκινητιστές για να εκσυγχρονίσουν το στόλο τους, ενώ επισήμαναν ότι απαιτείται εντατικοποίηση των ελέγχων στο οδικό δίκτυο και το λιμάνι (π.χ. για τις παράνομες μεταφορές με οχήματα ακατάλληλα αλλά και Ιδιωτικής Χρήσης, υπέρβαρα φορτία τα οποία αποτελούν σοβαρό κίνδυνο κλπ).

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr