Με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Ρόδου συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη

Share This Post

 

Με το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Ρόδου συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ Ελευθερία Φτακλάκη

Με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Ελευθερία Φτακλάκη, σήμερα το μεσημέρι, στο πλαίσιο της ενημέρωσης της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καθώς και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει στην Κυβέρνηση ως προς την επίλυσή τους.

Ως προς τα θεσμικά θέματα, μεταξύ άλλων ζητείται ο έλεγχος της χρήσης των πολυθέσιων Εκμισθωμένων Επιβατηγών Αυτοκινήτων με Οδηγό (Ε.Ι.Χ.), καθώς και η αύξηση των προστίμων σε περίπτωση παράβασης των κανόνων λειτουργίας τους, ένα μέτρο που ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας κατά τη θερινή περίοδο, με λύσεις που θα συμβάλλουν στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού και θα βοηθήσουν στη μείωση του τεχνητού ελλείμματος των ταξί που παρατηρείται την περίοδο της υψηλής τουριστικής κίνησης. Να σημειωθεί πως ο στόλος των ταξί στη Ρόδο ξεπερνά τα 385 και ο αριθμός των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων τα 42.000, αριθμοί που δείχνουν πως υπάρχει επάρκεια για την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών του νησιού, όμως ταυτοχρόνως σε συνδυασμό με το μεγάλο όγκο κυκλοφορίας, παρατηρούνται δυσλειτουργίες ως προς την εύρυθμη εξυπηρέτηση των πελατών.

Με την ολοκλήρωση της συζήτησης που διεξάχθηκε σε ένα πολύ φιλικό κλίμα, η κα Φτακλάκη δεσμεύθηκε να προωθήσει τα αιτήματα του Συνδέσμου Ταξί Ρόδου, τόσο σε τοπικό/περιφερειακό, όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Νίκος Λιβισιανός, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Μανώλης Διακοσταμάτης, ο Ταμίας Μιχάλης Μαστόρου και τα μέλη του Δ.Σ. κκ. Ιωάννης Ισκάς, Χρήστος Φώτης και Γιώργος Μαρής. Ο Πρόεδρος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συνάντηση, λόγω έκτακτης υποχρέωσης.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by